Kinguin спечелиха ZOTAC EU Regional Finals след победа над българите от Windigo
CS:GO

Kinguin спечелиха ZOTAC EU Regional Finals след победа над българите от Windigo

Kinguin спечелиха ZOTAC Cup Masters 2018 Europe Regional Finals в Милано и си спечелиха място на финалите, катпо победиха Windigo с 2-0.

Всичко започна със спечелването на рунда с пистолетите от Kinguin на Overpass, картата избрана от Windigo, като anti-eco рундовете не бяха проблем, също така.

След спечелени шест рунда подред, Windigo успяха да вземат един и в тяхна полза. Точно след това, обаче, Kinguin спечелиха следващия. От тук нататък, сякаш българите намериха пролуки в защитата на Kinguin и успяха да намалят дефицита от рундове на само един, но момчетата на Wiktor "TaZ" Wojtas затегнаха защитата и взеха последните два рунда, за да се стигне до резултат 9-6, за първата част.

Втората част започна с хаотичен рунд с пистолети, като Karol "rallen" Rodowicz успя да спечели 1v1 ситуация, заедно с първия рунд. Windigo отвърнаха на удара, за да стигнем до резултат от 13-10.

Отборите не можаха да се победят в завършиха 15-15, което доведе до допълнителни рундове, а Jacek "MINISE" Jeziak спечели 1v2. 24-годишният играч дори спечели играта за своя отбор, след четворно убийство във втората част на допълнителните рундове и резултат от 19-17.

С двойно и тройно убийство от rallen и MINISE, респективно, стартира втората карта - Dust2, картата избрана от Kinguin. Четири рунда по-късно Windigo успяха да спечелят рунд за себе си, като те бяха CT. Всички знаем, че Dust2, в повечето пъти завърша с много малък дефицит от рундове, ако отборите са подготвени. Е така стана и тук, като първата част завърши с резултат 6-9.

Във втората част, Windigo спечелиха рунда с пистолетите и последвалите рундове, за да може най-после българите да поемат кормилото и да водят в мача. Случи се същото като на Overpass и наблюдавахме, как отборите играеха рунд за рунд и в крайна сметка отново се стигна до допълнителни рундове, защото в редовните не се излъчи победител. След изключителен overtime, отборите отново завършиха при резултат 19-17, но за съжаление за Kinguin.

Въпреки, че българите играха с две резерви, след като Nikolay "pNshr" Paunin има лични причини, поради които не можа да се яви на турнира и беше заместен от Yanko "blocker" Panov (BPro Gaming), а Teodor "SPELLAN" Nikolov вече не играе за отбора и беше заместен от Simeon "dream3r" Ganev, Windigo успяха да стигнат до финал, че дори имаха огромен шанс да го спечелят. Все още не се знае кой ще бъде петият играч на Windigo, след напускането на SPELLAN, но със сигурност следете уебсайта ни, за да разберете!

 

Източник: HLTV

Свързани страници

Виж всички
PC
Steam Summer Sale 2018 започна
Култура
Привет, наркомани!
PUBG
PUBG 1.0 Актуализация #15

Няма коментари

Напиши коментар