kioShiMa вече не е част от Cloud9
CS:GO

kioShiMa вече не е част от Cloud9

Cloud9 обявиха, че Fabien "kioShiMa" Fiey вече няма да бъде част от организацията.

Френският играч напуска Cloud9 по-малко от шест месеца след като се присъедини към северноамериканската организация, като точно през ноември месец беше обявен, като временен играч за BLAST Pro Series Copenhagen.


kioShiMa вече няма да бъде част от Cloud9

Двукратният Major шампион - kioShiMa направи средно 1.06 рейтинг на шест LAN събития на които се появи, с отбора на Cloud9, като им помогна да стигнат до финал на ELEGUE CS:GO Invitational и да завършат 9-11 на IEM Katowice Major.

"Наистина оценявам това, че Cloud9 ми дадоха шанс да играя професионално CS:GO още веднъж" - каза kioShiMa на сайта на Cloud9.

"Нямам търпение да видя какво предстои за мен и моята кариера вбъдеще и също така пожелавам успех на Cloud9"

След напускането на французина, Cloud9 вече нямат мажоритарната част от играчи, с които играха на Major-а, след като преди това се разделиха с Robin "flusha" Ronnquist и Jordan "Zellsis" Montemurro. Вторият първоначално беше спряган за треньор на събитието, но после стана играещ треньор, след като Maikil "Golden" Selim нямаше как да играе, поради здравословни проблеми.

Daniel "vice" Kim, който дойде от Rogue в момента е на изпитателен период в Cloud9 и ще се появи на първото си LAN събитие, което ще бъде BLAST Pro Series Miami, започващо на 12 април.

Стана ясно, също така, че Rene "cajunb" Borg ще бъде временното пето попълнение на Cloud9 по време на BLAST Pro Series Maimi. 29-годишният датчанин беше освободен от OpTic миналата неделя, след като прекара пет месеца в организацията.

Говори се, че cajunb може да подпише постоянен договор с организацията, но явно всичко ще зависи от следващите няколко месеца, като минимум ще го наблюдаваме на BLAST.

С напускането на kioShiMa и идването на cajunb, Cloud9 изглеждат по следния начин:

United States Timothy "autimatic" Ta
United States William "RUSH" Wierzba
Sweden Maikil "Golden" Selim
United States Daniel "vice" Kim (trial)

United States Ronald "Rambo" Kim (coach)

Нещата не изглеждат добре за Cloud9 от няколко месеца, но определено организацията полага големи усилия за да затегне състав от стабилни момчета. Очаквайте още по темата.

 

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар