Ksharp ще бъде вкаран в еспорт залата на славата
CS:GO

Ksharp ще бъде вкаран в еспорт залата на славата

Kyle "Ksharp" Miller ще стане третият Esport Hall of Fame "новобранец", по време на ESL One Cologne, благодарение на неговите заслуги към еспорта.

Американецът ще се присъедини към Emil "HeatoN" Christensen, който беше първият играч, добавен към еспорт залата на славата, заедно с Quake играча Dennis "Thresh" Fong.

Ksharp беше активен играч между 2000 и 2008-ма година, по това време той играеше за Team 3D и спечели три Major титли: CPL Winter 2002, WCG 2004, WCG 2005, интересното е, че неговите три титли идват от три различни Counter-Strike игри: 1.6, Condition Zero и Source.

В изявление на ESL, Ksharp беше описан като "първата международна суперзвезда, дошла от американската CS сцена" и играч който бе "постоянно споменавам, когато говорим за най-добрите индивидуални играчи в света" през неговта 8-годишна кариера, която в крайна сметка е предостатъчна, за да бъде вкаран в залата на славата.

Jonas "bsl" Alsaker Vikan, Директор на турнирите на ESL, също добави, че Ksharp не беше уважаван само за неговите умения и постижения в играта, но заради неговия характер извън нея.

Вкарването на Ksharp в "Esports Hall of Fame" ще се случи преди големия финал на ESL One Cologne, в неделя, 8-ми юли.

Хубавото е, че това също ще може да видите в Twitch канала на HFTV! Очертава се едно страхотно събитие!

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар