Квалификациите за ESL One New York 2019 бяха обявени
CS:GO

Квалификациите за ESL One New York 2019 бяха обявени

ESL разкриха детайлите около отворените и затворени квалификации за ESL One New York 2019.

Общо четири отворени квалификации бяха обявени за Европа и Северна Америка, тоест две на регион. Всички мачове, преди полуфиналите ще бъдат best-of-one, като решаващите ще бъдат в best-of-three формат.

Двата най-добри отбора от всяка квалификация ще се класират за затворената фаза.


Ще бъде даден шанс за участие на двата най-добри отбора от квалификациите

Четирите класирали се отбора ще се присъединят към четирите поканени отбора от техните респективни регионални затворени квалификации, където ще се борят във формат единична елиминация, bo3 бракет, за една от общо двете квоти за финалите в Ню Йорк.

Отборите, които имат интерес да се запишат за регионалните отворени квалификации, може да го направят от линковете по-долу:

Europe Европейска отворена квалификация #1 (31 май - 1 юни) - Link
Europe Европейска отворена квалификация #2 (7-8 юни) - Link

North America Северноамериканска отворена квалификация #1 (31 май - 1 юни) - Link
North America Северноамериканска отворена квалификация #2 (7-8 юни) - Link

ESL One New York ще се проведе от 26-29 септември, като ще има осем отбора, които ще се борят за 200 хил. долара, което е наградния фонд от събитието. От общо осем отбора, шест ще получат директни покани, докато двата останали отбора ще трябва да се докажат в горепосочените Европейски и Северноамерикански квалификации, за да си подсигурят място на събитието.

Всички игри от турнира ще бъдат във формат best-of-three, освен финалът, който ще се проведе в неделя и ще бъде във формат best-of-five.

Битките ще бъдат много интересни, защото се очаква само топ отборите в световната ранглиста да участват на турнира, а към тях ще се присъединят най-добрите отбори, които ще се класират от квалификациите.

Очакваме момчетата на Windigo и BPro Gaming да се запишат за квалификациите, а ние с интерес ще проследим пътя им и ще ви държим в течение със случващото се.

И не забравяйте, както винаги - Have Fun!

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар