Liquid и ENCE са първите поканени отбори на IEM Chicago
CS:GO

Liquid и ENCE са първите поканени отбори на IEM Chicago

Първите два отбора, които са поканени на събитието с награден фонд от 250 хил. долара са Liquid и ENCE, потвърдиха организаторите на IEM Chicago.

Веднага след квалификациите за IEM Chicago, ESL обявиха и първите два поканени отбора за турнира с общо осем състава, който ще бъде част и от Intel Grand Slam.

Груповата фаза ще бъда изиграна в първите два дни и няма да бъде пред публика, докато плейофите на турнира ще се проведат в United Center, който има 23.500 седящи места и е дом на Chicago Bulls.

IEM Chicago 2019 ще се проведе по-рано тази година, за разлика от 2018, сега ще бъде проведено към края на месец юли и се застъпи с Europe и Americas Minor в Берлин.

Само осем отбора ще бъдат на състезанието, като това означава, че ще бъде с осем отбора по-малко от миналата година, а самите отбори ще бъдат сложени в две Bo3 GSL групи и само двата най-добри отбора ще се класират за плейофите.


Финландците са в подем, след като спечелиха BLAST Pro Series Madrid 2019

В момента двата отбора са под номер две (Liquid) и номер три (ENCE) в световната ранглиста ще представляват регионите си - Северна Америка и Европа на IEM Chicago.

Liquid ще участват на минимум пет събития преди лятната почивка, като включваме и cs_summit 4, където играят в момента, а има и шанс цифрата да стане 7, като това зависи от квалификациите за ECS Season 7 и ESL One Cologne.

Отборите, които ще участват на IEM Chicago 2019 изглеждат по следния начин:

United States Liquid
North America Покана
North America Покана
North America Квалификация

Finland ENCE
Europe Покана
Europe Покана
Europe Квалификация

Целият екшън ще може да проследите на HaveFun TV, а ако имаме още информация по случая, определено ще я споделим с вас. За момента сме фокусирани върху завършването на EPL S9, но след това ни очакват още много предизвикателства, така че не забравяйте да ни последвате и в нашите социални мрежи, за да сте наясно кога ще коментираме най-големите турнири по CS:GO на български език.

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар