Liquid победиха Astralis на iBUYPOWER Masters
CS:GO

Liquid победиха Astralis на iBUYPOWER Masters

Liquid се завърнаха, след като падаха с 0-1 карти от Astralis на iBUYPOWER Masters 2019.

Първото голямо събитие за 2019, което се оказа и голям провал според повечето от играчите бе спечелено от Team Liquid, след като победиха Astralis във финала с 2-1 карти.

Няма да навлизам в големи подробности, защо самото събитие е провал, само ще кажа, че публиката гледаше събитието на два ТЕЛЕВИЗОРА, на които не може да се види нищо ако сте по-далече от 3-4 ред на седалките. Да не говорим, че събитието започна с около четири часа закъснение, а коментаторите на стрийма имаха роботизирани гласове. Спирам до тук. Но ще оставя мнението на flusha от Cloud9.

Както и да е, всичко започна на Inferno, между отборите на Liquid и Astralis, като в последните две техни срещи за ESL Pro League се игра именно тази карта.

Astralis започнаха повече от страхотно, като спечелиха шест рунда, като CT, но веднага след това Liquid успяха да закрепят един рунд, след като Russel "Twistzz" Van Dulken успя да спечели 1v2 ситуация.

Първата част завърши при резултат 12-3 в полза на Astralis, а те дори успяха да спечелят първите три рунда, след като си размениха страните.

Въпреки това Liquid опитаха всичко, за да се върнат, но в крайна сметка Astralis стигнаха до рунда, който им спечели Inferno.


Liquid спечелиха първото голямо събитие за 2019

Dust2 започна добре за Liquid, те си спечелиха рунда с пистолетите, след добър retake на B бомба. Всичко се обърна тогава и Astralis започнаха да печелят рунд след рунд и стигнаха до 5-1, преди Nick "nitr0" Cannella да поиска пауза.

След паузата Liquid изглеждаха, като различен отбор и направо разбиха защитата на Astralis и спечелиха осем поредни рунда.

Втората част отново продължи добре за Liquid, като защитата им беше безпогрешна и те стигнаха до точка за спечелване на картата. Astralis, естествено, вдигнаха нивото и стигнаха до 27 рунд преди всичко да свърши в полза на Liquid.

Overpass по принцип е добра карта за Astralis и те започнаха експлозивно, като поведоха със 7-0, но останалата част от играта продължи да се диктува от Liquid, които намалиха дефицита само до три рунда.

Използвайки инерцията от първата част, американците спечелиха шест рунда и поведоха с 12-9. Astralis успяха да върнат един рунд, но веднага след това бяха ресетнати от Liquid, след тройно убийство на NAF.

Северноамериканците продължиха пресата си и стигнаха до точка от спечелване на мача и титлата, когато Nicolai "device' Reedtz спаси отбора си след три убийства с Desert Eagle, но всичко приключи, когато Stewie2K и NAF защитиха B бомба и така Liquid се поздравиха с победата и титлата от iBUYPOWER Masters 2019.

Финално класиране на iBUYPOWER Masters 2019:

1. - United States Liquid - $100,000
2. - Denmark Astralis - $40,000
3-4. - Sweden fnatic - $17,000
3-4. - United States Ghost - $17,000
5-6. - United States Cloud9 - $8,000
5-6. - Europe FaZe - $8,000
7-8. - North America compLexity - $5,000
7-8. - Brazil Luminosity - $5,000

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар