Liquid спечелиха второто издание на cs_summit
CS:GO

Liquid спечелиха второто издание на cs_summit

Liquid спечелиха второто издание на cs_summit, след победа над Cloud9 с 3-2 карти във финала.

Мачът за титлата започна на Train, като още в първият рунд Ник "nitr0" Канела трябваше да спечели рунда, след ситуация 1 в 2, за да даде предимството на отбора си.

Това даде инерция на Liquid и не след дълго те вече водеха с 6-0, като терористи.
До края на полувремето Cloud9 успяха да задържат натиска на Liquid, като намалиха дефицита до минимум, завършвайки със 7 рунда в тяхна полза и 8 за опонентите им.

Втората половина започна добре за Cloud9, като те спечелиха рунда с пистолетите, както и последвалите анти-еко рундове. Liquid от своя страна успяха да вземат следващите рундове и много скоро се оказха и на косъм от спечелване на картата. C9 се върнаха в мача и успяха да стигнат до допълнителното време, в което Liquid стигна до победата след като взеха по 2 рунда като CT и Т.

Следващата карта беше Mirage, в която видяхме напълно различен Cloud9. Като терористи те започнаха отлично, след 5-0, но веднага след това Liquid затегнаха защитата и се стигна до резултат 9-6 в полза на отбора на nitr0.
Liquid продължиха серията си и като терористи. При резултат 14-8 в тяхна полза, Tarik успя да убие 4 човека и да спечели рунд за C9, но това не беше достатъчно и Liquid се поздравиха с победата.

Отиваме на Cache, където Cloud9 започнаха страхотно, като първата част завърши 13-2 в тяхна полза. Знайки, че имат да наваксват много, Liquid стартираха втората част силно, като спечелиха първите 9 рунда, но Stewie2K им уби инерцията след като спечели ситуация 1 в 2 и така Cloud9 се озоваха на рунд от успеха. А точно следващия рунд Уил "RUSH" Виерзба спечели 1 в 1 и така Cache отиде в ръцете на C9.

Стигна се до Overpass, където Liquid започнаха много добре, като взеха първите два рунда, преди да бъдат спрени от RUSH и неговия Deagle. В края на 1-та част Liquid водеха 9-6.
Шампионите на Boston Major успяха да спечелят, както първия рунд като CT, така и анти-екотата след това. Резултата беше 9-9. C9 изгубиха контрол над мача веднага, след като терористите получиха пари и изградиха добра икономика. Новото попълнение на Liquid - Кийт "NAF" Маркович от своя страна беше най-добрият играч в сървъра и убиваше хора из цялата карта, като по този начин помогна на отбора си да спечели и турнира, след като спечелиха Overpass с резултат 16-10.

 

Liquid се поздравиха както с трофея, така и с наградния фонд от $64,750.

 

Ето как изглежда и класирането след турнира:

1.    North America Liquid - $63,750
2.    United States Cloud9 - $33,750
3.    Brazil SK - $19,500
4.    Denmark Heroic - $15,000
5-6. United States Torqued - $5,250
5-6. Denmark North - $5,250
7-8. Russia Vega Squadron - $3,750
7-8. Sweden NiP - $3,750

 

 

 

Снимка: BeyondTheSummit

 

 

Няма коментари

Напиши коментар