Легендарните
CS:GO

Легендарните "made in brazil" се завръщат

Made in Brazil обявиха своето завръщане на CS:GO сцената, като съставът им ще бъде разкрит на събитие в Sao Paulo, на 23-ти юни.

Ще разберем, кои точно ще бъдат петимата на mibr в 22:00 часа и ще бъде излъчвано по телевизия и интернет. Всичко ще се случи в Transamérica Expo Center.

Създателят на mibr - Paulo Velloso, както и някои от звездите, които преди време играеха за отбора ще присъстват там.

Ще има два шоу мача - в единия ще видим сегашния състав на mibr срещу бившите играчи на организацията, а вторият мач ще бъде срещу пет играча, които ще бъдат избрани след онлайн квалификация.

Jason "moses" O'Toole и треньорът на Liquid - Wilton "zews" Prado ще бъдат коментаторите на събитието, което се очаква да продължи около три часа.

Made in Brazil бяха една от най-успешните организации в началото на 21-ви век, печелейки няколко интернационални турнира, като най-известен сред тях е ESWC 2006. Raphael "cogu" Camargo, Lincoln "fnx" Lau и Carlos "KIKOOOO" Henrique Segal са само някои, от хората, които направиха всичко това постижимо. Организацията затвори врати през 2012, след като не можа да намери състав цяла година.

В началото на 2018-та, Paulo Velloso потвърди, че Immortals искали да закупят правата над Made in Brazil. В момента северноамериканската организация е силно свързвана със състава на Gabriel "FalleN" Toledo, след като те самите имат само няколко седмици, преди договорът им със SK да свърши.

Билети за събитието може да закупите от ТУК, като цените започват от $15 и стигат до $115.

 

Източник: HLTV

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар