MAJ3R се завръща на френската сцена
CS:GO

MAJ3R се завръща на френската сцена

LDLC сформират нов състав, с бившия игра на Space Soldiers - Engin "MAJ3R" Kupeli.

28-годишният играч се завръща на френската сцена, след като игра повече от две години в Турция със Space Soldiers, като през времето си там участва на два Major-а и спечели няколко международни турнира.

Също така, няма как да не споделим второто му място на WESG 2017, когато отпаднаха от Fnatic на финала, като имаха огромен шанс да спечелят. Въпреки всичко 300 хил. долара отидоха в тяхната сметка.

MAJ3R, който напусна Space Soldiers през края на март се очаква да играе отново с бивш негов съотборник от 1.6 ерата, с отбора на Millenium - Christophe "SIXER" Xia и също така Vincent "Happy" Schopenhauer, според 1pv.fr.

Откакто Space Soldiers се разделиха с организацията, нещата тръгнаха надолу и сякаш момчетата загубиха сякаква мотивация, което доведе и до отиването на Ismailcan "XANTARES" Dortkardes посока BIG. След това отборът залезе тотално.

За времето си прекарано под крилете на турската организация отбора успя да спечели сумата от $731,058 и да се класира на два Major турнира (ELEAGUE 2017 и FACEIT Major London 2018), като също така взе участие и на редица престижни турнири като EPICENTER 2016, ESL One Cologne 2017, WESG 2017, ESL Pro League S7, DreamHack Masters Marseille 2018, BLAST Pro Series 2018 и много други. 


MAJ3R официално е играч на LDLC

Alexandre "xms" Forte, бивш играч на LDLC, също така е свързан с проекта, като последният играч все още не е ясен, но се очаква в най-скоро време да бъде оповестен от организацията.

Говори се, че LDLC ще представят всички играчи на отбора един по един, в идващите дни, като отборът ще направи първата си поява на Charleroi Esports, LAN турнир с награден фонд от 113 хил. долара, който започва след седмица и ще включи отбори, като Vitality и G2.

Какво ще се случи с останалите играчи на Space Soldiers не е ясно, но след като получим повече информация, вие ще сте първите, които ще научат.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар
Tags