MIBR обявиха завръщането на felps
CS:GO

MIBR обявиха завръщането на felps

Joao "felps" Vasconcellos, новото-старо попълнение на MIBR пристига с директен полет от INTZ.

22-годишният играч завършва изцяло бразилския състав на MIBR, след като малко по-рано Epitacio "TACO" de Melo беше привлечен от Liquid, както и треньора Wilton "zews" Prado, а в сделката участваше и Jake "Stewie2K" Yip, който се завърна в изцяло американски състав - Liquid.

Felps ще влезне на мястото на Tarik "tarik" Celik, чието бъдеще все още не е ясно, като той прекара само шест месеца там след привличането му от отбора на Cloud9, по-рано през 2018 година.

В MIBR, felps ще се прибере у дома при старите си съотборници от SK Gaming, с които спечели пет интернационални турнира през 2017, преди да отстъпи мястото си на Ricardo "boltz" Prass, след "вътрешни" проблеми в отбора.


felps отново е заедно със старите си съотборници от SK Gaming

Последният път, в който видяхме felps да играе в този отбор беше на ELEAGUE Major Boston, където бразилците стигнаха до полуфиналите. След това той се присъедини към Nao Tem Como, а по-късно стана част от INTZ, като най-голямото постижение е стигането до ESL Pro League Season 8 Finals, след като за първи път в кариерата си стана IGL в отбор.

MIBR ще се появят за първи път на LAN в новия си състав на IEM Katowice Major, където отбора ще се състезава във фаза New Legends, след като завърши в топ 4 на предишния Major.

След като видяхме безброй промени в състава на MIBR, те най-после се връщат в "оригиналния си състав" като отсъства само Lincoln "fnx" Lau. Целта на бразилците е да изчистят проблемите с комуникацията, които определено имаха, след като трябваше да говорят на английски в присъствието на Stewie2K и tarik. Сега обаче, след като са изцяло в бразилски състав, този минус е елиминиран и Major шампионите трябва да се стегнат и да започнат да показват резултати, защото те определено липсват последно време.

Все пак в последните си няколко участия на турнири, заедно с бившия си вече треньор YNk, те се представиха на ниво, но не спечелиха нищо голямо и това довежда до тези промени и връщането на TACO и felps в отбора.

Заедно с felps в отбора, бразилците ще изглеждат по следния начин:

Brazil Gabriel "FalleN" Toledo
Brazil Marcelo "coldzera" David
Brazil Fernando "fer" Alvarenga
Brazil Epitacio "TACO" de Melo
Brazil João "felps" Vasconcellos

Brazil Wilton "zews" Prado (треньор)

United States Tarik "tarik" Celik (резерва)

 

Източник: HLTV

 

Няма коментари

Напиши коментар