MIBR са близо до подписване с felps
CS:GO

MIBR са близо до подписване с felps

MIBR са на косъм от подписването с Joao "felps" Vasconcellos от INTZ

22-годишният играч ще трябва да запълни петото място в отбора на MIBR, които решиха отново да се завърнат към изцяло бразилски състав.

Vito "kNgV-" Giuseppe беше първата цел на отбора на MIBR, но това нямаше как да стане, защото бившият собственик на Immortals и сегашен изпълнителен председател, Noah Whinston, който през септември 2017, след раздялата с играча гарантира, че kNgV- повече никога няма да бъде част от тази организация.

Отборът също така се свърза с отбора FURIA за играча Кaike "kscerato" Cerato, един от най-големите бразилски таланти. Дадената цена от 200 000 долара, заедно с фактът, че kscerato няма опит в големи турнири, накара Gabriel "FalleN" Toledo да се насочи към други възможности.


felps може отново да играе с бившите си съотборници от стария SK Gaming

С този трансфер посока MIBR felps ще играе отново с бившите си съотборници от SK Gaming, с които спечелиха пет големи турнира през 2017 година, като най-големите бяха ECS Season 3 и ESL One Cologne, преди бразилецът да бъде заменен от Ricardo "boltz" Prass в отбора след неразбирателство между играчите.

Felps напуска INTZ, след по-малко от три месеца в бразилската организация, която подписа с играчите на NoTag в края на септември. Той беше IGL на отбора и през това време те стигнаха до ESL Pro League Season 8 Finals и завършиха в топ 8 на PLG Grand Slam.

Колегите от HLTV.org разбраха, че след събитието в Абу Даби, felps е информирал INTZ и съотборниците си, че ще продължи кариерата си в MIBR, които все още очакваме да потвърдят новото си старо попълнение - Epitacio "TACO" de Melo и треньорът Wilton "zews" Prado.

Смятам, че TACO и zews ще вдигнат много нивото на отбора, да не говорим, че те отново ще започнат да говорят на португалски, което определено ще улесни комуникацията им в игра. Видяхме, че не им се получи с tarik и Stewie2K, така че е напълно нормално MIBR се ориентират към отбор, който може да говори свободно на собствения си език.

С този трансфер отборът на MIBR ще има следния състав през 2019-та година:

Brazil Gabriel "FalleN" Toledo
Brazil Marcelo "coldzera" David
Brazil Fernando "fer" Alvarenga
Brazil Epitacio "TACO" de Melo
Brazil João "felps" Vasconcellos

Brazil Wilton "zews" Prado (треньор)

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар