MIBR са поканени на ESL One Cologne
CS:GO

MIBR са поканени на ESL One Cologne

MIBR приеха поканата и ще участват на ESL One Cologne, обявиха организаторите.

Бразилците ще се завърнат в Кьолн, като ще се опитат да повторят успехите си от 2016 и 2017 година, когато играеха под банерите на SK-Gaming, а след това завършиха на 7-8 място през миналата година, след 1-2 карти загуба от BIG в lower bracket финала.

MIBR в момента са номер шест в света, като наскоро завършиха на второ място в групата си на ESL Pro League Americas с 2-1 статистика и ще трябва да играят в още една групова фаза, за да се борят за класиране на финалите на турнира.


MIBR са шестият поканен отбор на ESL One Cologne 2019

Двукратните Major шампиони са шестият потвърден отбор за ESL One Cologne, като се очаква още шест да бъдат поканени и оповестени. Останалите четири квоти ще бъдат дадени на отборите, които се класират от регионалните квалификации в Северна Америка и Европа.

ESL One Cologne ще започне на 2-ри юли, като плейофите ще се играят от 5-7 юли в Lanxess Arena, където отборът победител ще спечели по-голямата част от наградния фонд, който е 300 хил. долара.

Отборите, които ще участват на събитието и са потвърдени до момента са следните:

Denmark Astralis
Europe FaZe
Sweden NiP
Other TBA
Other TBA
Other TBA
Europe Европейска квалификация #1
North America Северноамериканска квалификация

Germany BIG
Ukraine Natus Vincere
Brazil MIBR
Other TBA
Other TBA
Other TBA
Europe Европейска квалификация #2
Asia Азиатска квалификация

Мачовете ще се играят в катедралата на CSGO, а ние нямаме търпение турнирът да започне, като има огромен шанс да бъде предаван от нас на живо, но детайлите все още не са потвърдени, а след като имаме повече информация, ще уведомим и вас.

Само погледнете отборите, които до момента са потвърдили своето участие - Astralis, FaZe, NiP, BIG, Natus Vincere, MIBR! Все големи имена на CS:GO сцената, а точно това няма как да не се хареса на всички зрители. А това дори не са всички отбори!

Определено ни очакват епични битки в идните няколко месеца!

Какво мислите вие? Вълнувате ли се? Напишете в коментарите.

И както винаги - Have Fun!

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар