MIBR унищожиха Kinguin и спечелиха ZOTAC Cup Masters
CS:GO

MIBR унищожиха Kinguin и спечелиха ZOTAC Cup Masters

MIBR спечелиха изданието на ZOTAC Cup Masters за 2018-та, след победа над Kinguin с 3-0 във финала.

Първата карта от Bo5 сериите беше Dust2. Kinguin е отборът, който избра картата, но MIBR не им оставиха шансове, като първата част завърши при резултат 13-2.

През втората част Kinguin успяха да вземат първия рунд, след като направиха retake на бомба Б, дори успяха да вземат и следващите три рунда, преди Fernando "fer" Alvarenga да направи тройно убийство и да прекрати техния подем.

Това остави Kinguin с разрушена икономика и поляците нямаше какво да направят, като MIBR се поздравиха с победата, след първата карта.

Cache, втората карта от сериите, беше доста по-успорвана. След като загубиха първите три рунда, Kinguin се завърнаха и направиха резултата равен. MIBR отново взеха контрола, но серия от агресивни отигравания на Kinguin направиха резултата много близък - 9-6.

Четворно убийство на mouz, след заучен рунд на бомба Б, доведе до спечелване и на самия рунд посока Kinguin. След закупуването на оръжията, обаче, MIBR затегнаха защитата и при резултат от 14-10, сякаш всичко беше решено за бразилците, но Kinguin успяха рунд по рунд да се завърнат, преди две огромни грешки от Wiktor "TaZ" Wojtas, една от които беше при ситуация 5v2 и така MIBR поведоха с 2-0, в сериите.

Fer беше човекът, който започна екшъна на Train, след страхотно 1v4 в рунда с пистолетите, което даде на MIBR ранно предимство, като терористи. Този рунд даде началото на почти безупречно представяне от бразилците, които спечелиха първата част с 14-1, като Kinguin не успяха да се противопоставят по никакъв начин.

Още лоши неща се случваха на поляците, като те не успяха да защитят бомба Б, след като бяха заложили бомбата, в рунда с пистолетите, а след успешно anti-eco MIBR затвориха сериите, с резултат 3-0 и вдигнаха купата на Zotac Masters.

 3 - 0  

16 Dust2 6

16 Cache 14

16 Train 1

Разпределение на наградния фонд:

1. Brazil MIBR - $200,000
2. Poland Kinguin - $60,000
3-4. Korea MVP PK - $20,000
3-4. Canada Ghost - $20,000
5-8. China TYLOO
5-8. Poland Virtus.pro
5-8. Denmark OpTic
5-8. China Flash

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар