mibr взимат отбора на SK
CS:GO

mibr взимат отбора на SK

Наскоро Immortals обявиха, че закупиха Made In Brazil, а сега под този таг ще играят бившите играчи на SK-Gaming.

След месеци спекулации, сега вече факт, договорите на SK свършват в края на месеца и mibr взимат състава под своето крило.

Gabriel "FalleN" Toledo и компания сменят организациите, 2 години след като се присъединиха към SK-Gaming от Luminosity. По време на техния престой в германската организация, отборът спечели няколко интернационални титли, като най-забележителната е ESL One Cologne 2016 Major, а и прекараха няколко месеца на върха, в световната класация.

Отборът беше обявен в Transamerica Expo Center, Sao Paulo, като част от празненството, по случаи възраждането на MIBR.

Създадена през 2003, от Paulo Velloso, бащата на Rafael "pred" Velloso, Made in Brazil е една от най-успешните еспорт организации. Дом на световни звезди, като Raphael "cogu" Camargo, Carlos "KIKOOOO" Henrique Segal и Lincoln "fnx" Lau, MIBR спечели няколко интернационални титли, включително ESWC 2006, shgOpen и DreamHack Winter 2007.

Ще можем да наблюдаваме първите изяви на отбора, на ESL One Cologne, което ще се проведе от 3-8 юли, в LANXESS-Arena, а вие ще може да наблюдавате събитието, с български коментар в нашия twitch канал.

Immortals, също така, обявиха партньорство със социалната апликация Tinder, което ще позволи на премиум абонати да получават специални оферти, включително лимитирани издания на брандирани продукти, както и възможност да се видят с отбора и достъп до VIP афтър партита, след големи събития.

Сегашния състав на MIBR изглежда така:

Brazil Gabriel "FalleN" Toledo
Brazil Marcelo "coldzera" David
Brazil Fernando "fer" Alvarenga
Brazil Ricardo "boltz" Prass
United States Jake "Stewie2K" Yip

Brazil Ricardo "dead" Sinigaglia (coach)

 

Няма коментари

Напиши коментар