MIBR взимат TACO и ZEWS в замяна на Stewie2K
CS:GO

MIBR взимат TACO и ZEWS в замяна на Stewie2K

MIBR са готови да заменят Jake "Stewie2K" Yip за Epitacio "TACO" de Melo и треньора на Liquid - Wilton "zews" Prado според ESPN.

Изглежда, че MIBR искат да се завърнат отново към изцяло бразилски състав, което означава, че Tarik "tarik" Celik ще си търси нов дом скоро, ако вече не е започнал.

Ако всичко се получи, TACO отново ще играе с бившите си съотборници от SK - Gabriel "FalleN" Toledo, Fernando "fer" Alvarenga и Marcelo "coldzera" David.

След седем месеца в отбора на Liquid, TACO най-вероятно ще се завърне у дома, заедно със zews, който напусна през July 2016, за да се присъедини към Immortals като играч, а по-късно се превърна и в треньор, но в отбора на Liquid.


TACO и zews най-вероятно ще се присъединят към отбора на FalleN

След напускането на zews от SK, FalleN и компания нямаха треньор за следващите две години, докато не се съюзиха с анализатора Janko "YNk" Paunovic през август. Какво точно ще се случи със сърбина след сделката, не е ясно.

Всичко това се случва само ден, след като MIBR изгубиха от Liquid в полуфинала на ESL Pro League Season 8 Finals, като отбора продължава да има огромни затруднения, дори след идването на Stewie2K и tarik.

Liquid, от друга страна, правят една от най-добрите си години, като стигнаха до финалите на шест големи турнира и спечелиха два по-малки - cs_summit 2 и SuperNova CS:GO Malta, както и имаха участия на няколко други турнира.

Промените няма да засегнат състава на MIBR, който ще участва на BLAST Pro Series Lisbon, където ще наблюдаваме Braxton "swag" Pierce на мястото на fer, който ще претърпи операция. Португалският турнир най-вероятно ще бъде последният турнир за Stewie2K и tarik под банерите на MIBR.

Ако всичко, което написахме по-горе се случи, то съставът на MIBR ще изглежда така:

Brazil Gabriel "FalleN" Toledo
Brazil Marcelo "coldzera" David
Brazil Fernando "fer" Alvarenga
Brazil Epitacio "TACO" de Melo

Brazil Wilton "zews" Prado (треньор)

United States Tarik "tarik" Celik (в трансферната листа)

Новият състав на Liquid ще изглежда така:

United States Jonathan "EliGE" Jablonowski
United States Nick "nitr0" Cannella
Canada Keith "NAF" Markovic
Canada Russel "Twistzz" Van Dulken
United States Jake "Stewie2K" Yip

Кой смятате, че ще спечели повече от промените? Liquid или MIBR?

Дали това няма да развали един от най-успешните отбори на Америка за 2018-та година? Liquid имат огромен потенциал, но всеки път, когато са на крачка от успеха, има един отбор, който ги спира, и той се казва Astralis.

 

Източник: HLTV

Свързани страници

Виж всички
  • Mega_Tron
    Mega_Tron
    Според мен най-много от тези промени ще спечелят имиграционните! (по-малко работа за тях) Какво би било, ако ТАКО трябваше да прескача Великата Китайска стена ?!?!?!
показване на 1 от 1 Коментар