mousesports подписаха с трима играчи
CS:GO

mousesports подписаха с трима играчи

Отборът на mousesports запълниха състава си, като подписаха с Ozgur "woxic" Eker, Finn "karrigan" Andersen и David "frozen" Cernansky, обявиха от организацията.

Изявлението идва няколко дни, след като се говореше, че наистина mousesports са в преговори с тримата, а самата организация искаше да създаде нов отбор около Robin "ropz" Kool и Chris "chrisJ" de Jong, след като формата им падна тотално, а всичко кулминира с отпадането на Europe Minor, в началото на годината.

Tomas "oskar" Stastny и Miikka "suNny" Kemppi първоначално бяха в плановете на отбора, но после се реши, че те нямат бъдеще в новия състав, като се казва, че дуото "не е споделяло вижданията за нов отбор".


karrigan ще води новия отбор на mousesports

Договорът на чешкия снайперист беше прекратен по взаимно съгласие, като той в момента е свободен да се присъедини към друга организация, докато suNny ще се присъедини към Martin "STYKO" Styk на резервната скамейка, докато не се реши неговото бъдеще, което най-вероятно е посока Cloud9. Финландецът и американците са в преговори в момента, но все още нищо не е официално.

Начело на отбора застава Finn "karrigan" Andersen, който не е непознато лице за mousesports, като преди това носеше тяхната фланелка, както на 1.6, така и на CS:GO между 2010 и 2014 година. Датския тактик беше привлечен от FaZe Clan, които сложиха играча на резервната скамейка в края на миналата година, преди да го пратят в Envy под наем.

Отборът е съставен от микс от млади и опитни играчи, най-важното е химията между играчите, която е добра - каза karrigan

С добра химия, работливи играчи и правилното мислене, можеш да отидеш надалеч, което е и нашата цел за 2019.

Първите няколко дни с момчетата бяха страхотни, надявам се, че в следващите месеци ще покажем колко много сме подобрили играта, като отбор.

woxic ще замести oskar в ролята на снайперист, като той идва от HellRaisers, организация, която той представляваше от август 2017. С тяхната фланелка, турският талант стигна до три титли - FCDB Cup, Bets.net Masters и CIS Minor, който ги класира и на FACEIT Major, където отборът стигна до топ 8.

frozen е един от най-големите таланти, с който състава можеше да се подсили. 16-годишният играч е на сцената от 2017, когато се появи в състава на eXtatus, но кариерата му сякаш остана в застой от 2017 насам, което го накара да се замисли за кариера извън Чехия и Словакия.

mousesports все още не са казали точно какво се случва със заместника на Sergey "Imbt" Bezhanov, който вече е неактивен от миналия месец, след две години и половина в отбора.

Новият отбор на mousesports ще дебютира на ECS Season 7 Europe, който стартира на 18 март. Следващият месец, отборът ще направи и първия си LAN, на ESL Pro League Season 9, който ще започне на 12 април и ще можете да наблюдавате пряко по Have Fun TV.

С промените в отбора, mousesports изглеждат по следния начин:

Estonia Robin "ropz" Kool
Netherlands Chris "chrisJ" de Jong
Denmark Finn "karrigan" Andersen
Turkey Özgür "woxic" Eker
Slovakia David "frozen" Čerňanský

Finland Miikka "suNny" Kemppi (inactive)
Slovakia Martin "STYKO" Styk (inactive)

 

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар