Mousesports са шампионите на DreamHack Tours
CS:GO

Mousesports са шампионите на DreamHack Tours

Във финала на DreamHack Open Tours, mousesports победиха Valiance с 2-0 карти и спечелиха първото си LAN събитие.

Mousesports стартираха добре на Train, като решиха да излезнат на бомба А, като се раделиха и това се отплати с 1-я рунд, отиващ при тях, а след това спокойно затвориха още два, за да поведат с 3-0 на тяхната карта.

Valiance решиха да вземат две AWP-та рано в срещата в Otto "ottoNd" Sihvo и Rokas "EspiranTo" Milasauskas, което им помогна и стабилизира защитата им.

Nemanja "huNter" Kovac спечели 1 vs 1 ситуация срещу Robin "ropz" Kool, за да направи резултата 7-3, а след това именно ropz и frozen успяха да направят възможно спечелването на няколко рунда за отбора си, за да може резултатът да стане 8-7, до края на първата част.

Петте поредни рунда, които спечелиха mousesports, както и тяхната инерция бяха спрени от Valiance, като те успяха да спечелят рунда с пистолетите, след като решиха да излязат също на А бомба.

Мишките отговориха веднага, след като закупиха оръжия и поведоха в резултата. Размяната на рундове продължи, докато Ozgur "woxic" Eker направи четири фрага и асистенция, за да спечели 2 vs 5 ситуация бутна отбора си напред, а след това мишките затвориха картата с 16-12.


karrigan поведе отбора на mousesports към първата му титла за 2019 година

Nemanja "nexa" Isakovic успя да намери три убийства с неговото P250, но това не беше достатъчно, защото Chris "chrisJ" de Jong обезвреди бомбата. Mousesports загубиха следващия anti-eco рунд, но след това се върнаха и отново поеха към победата с 4-1.

ottoNd помогна на отбора си, за да спечелят втория си рунд, но Valiance така и не намериха правилния начин за реакция срещу mousesports и срещаха огромни затруднения, като това донесе цели 10 рунда на мишките и резултат 10-5 през първата част.

Valiance започнаха добре, като CT, след спечелване на рунда с пистолетите, но ropz и тройното му убийство на бомба B спечели рунда за своя отбор, при първия рунд, в който закупиха оръжия. Европейският сборен състав продължиха с бързи рундове и скоро се озоваха на 13-ти рунд, но това беше моментът, в който те трябваше да променят тази тактика, защото започнаха да срещат една стена, в лицето на Valiance, като сърбите почти стигнаха до изравняване на резултата при 13-11.

Промяната в темпото даде резултат и Finn "karrigan" Andersen и компания спечелиха 16-я си рунд, след като излезнаха на бомба А, а резутатът стана 16-11 и 2-0 в сериите.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар