Mousesports са на път да сложат Snax на резервната скамейка
CS:GO

Mousesports са на път да сложат Snax на резервната скамейка

Janusz "Snax" Pogorzelski най-вероятно ще бъде резерва на mousesports в скоро време, а отборът ще се обърне отново към услугите на Martin "STYKO" Styk.

След като mousesports бяха елиминирани от StarSeries i-League Season 6, след допълнително време в мача срещу BIG, идват и тези новини.

От юни месец насам, Snax е част от отбора, като дойде директно от Virtus.pro, за да замести STYKO.

Полската звезда достигна полуфинал на ELEAGUE Premier и DreamHack Masters Stockholm, преди отборът изненадващо да излезе от FACEIT Major във фаза New Legends, с резултат 0-3, което по правилата ще ги накара да играят квалификация за IEM Katowice Major.

Въпреки всичко, mousesports успяха да спечелят ESL One New York и веднага след това се свлякоха отново на StarSeries, където загубиха от ENCE, OpTic и BIG, но преди това спечелиха първите си два мача в турнира.

Според VPEsports.com, Snax не е бил поканен на среща с отбора в сряда, когато беше обсъдена моментната ситуация. STYKO все още е част от mousesports и има договор и вече ще може да играе, тъй като договорът му за наем с Cloud9 свърши. Най-вероятно той ще замести Snax, разбира се, ако mousesports наистина решат да сложат полската звезда на резервната скамейка.

Вие какво мислите? Ще си позволят ли да сменят Snax, само след 3-4 месеца в отбора? Дадоха ли му достатъчно време? Напишете в коментарите. А дори Snax да бъде сменен или не, както винаги - Have Fun!

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар