mousesports в преговори с woxic, frozen и karrigan
CS:GO

mousesports в преговори с woxic, frozen и karrigan

mousesports изявяват желание да подсигурят услугите на трима играчи - Ozgur "woxic" Eker, David "frozen" Cernansky и Finn "karrigan" Andersen.

mousesports в момента претърпяват големи промени в състава си, след като не се класираха за IEM Katowice Major и също така се очаква да загубят Miikka "suNny" Kemppi, който се очаква да потегли към Cloud9, както ви бяхме съобщили по-рано.

Мишките искат да създадат нов отбор около Robin "ropz" Kool и Chris "chrisJ" de Jong, като се очаква холандецът да бъде върнат към активния състав.

Tomas "oskar" Stastny се очакваше да остане в състава, но по последни данни май и той ще бъде сложен на резервната скамейка.


mousesports определено искат да подпишат с woxic

Колегите от Dexerto споменаха в понеделник, че mousesports искат и karrigan, който наскоро се завърна във FaZe, след кратък престой под наем в Envy. Датчанинът не е непознат на немската организация, за която игра повече от две години и на две различни игри - Counter-Strike 1.6 и CS:GO, 2010 и 2014 година.

woxic ще бъде човекът, който ще замести oskar в ролята на снайперист в състава. 20-годишният талант е в HellRaisers от август 2017, като с неговата помощ те стигнаха топ 8 на FACEIT Major.

Последната част от пъзела, според mousesports е frozen, който до последно играеше с NoChance. 16-годишното продиджи най-после може да получи шанс в голям отбор, като през 2017 година той беше един от най-големите изгряващи таланти, с отбора на eXtatus.

mousesports трябва да направят изявление по случая в следващите няколко дни, като се очаква отбора да се състезава на ECS Season 7, който стартира на 11 март.

Ако тези промени наистина се случат, съставът на mousesports ще изглежда по следния начин:

Estonia Robin "ropz" Kool
Netherlands Chris "chrisJ" de Jong
Denmark Finn "karrigan" Andersen
Turkey Özgür "woxic" Eker
Slovakia David "frozen" Čerňanský

Лично мое мнение е, че е време огромният потенциал на woxic и frozen да бъде развит, а около хора, като karrigan и chrisJ това определено може да се случи.

woxic е един от най-добрите снайперисти в света, а frozen е само на 16 години и има да учи много и все пак е огромен талант. Няма какво да кажем за karrigan, който вече е доказан тактик, а mousesports определено могат да вземат много позитиви от него.

Ако завръщането на chrisJ се окаже истина, то значи FaZe ще трябва да се насочат към друго IGL, защото определено им трябва.

Игрите започнаха! Какво мислите дами и господа? Имате ли свои теории за играчите и къде мислите, че ще бъдат трансферирани? Напишете в коментарите.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар