Mousesports победиха Virtus.Pro във финала на V4 Future Sports Festival
CS:GO

Mousesports победиха Virtus.Pro във финала на V4 Future Sports Festival

Mousesports спечелиха втората си титла за годината, след като победиха Virtus.Pro с 2-1 карти във финала на V4 Future Sports Festival

Финалът в Будапеща започна на Mirage, а Mousesports стартира страхотно, като взе рунда с пистолетите и последвалите два рунда, че дори и първият рунд с оръжия. Най-накрая Virtus.Pro затегнаха защитата си и успяха да вземат един рунд. При всеки следващ взет рунд от Поляците, последваха викове и аплодисменти от публиката, които очевидно ги предпочитаха, пред Mousesports.

Дефицитът се намали, но след доста загубени 1vs1 рундове, от страна на Virtus.Pro и в крайна сметка резултатът през първата част беше 8-7.

Втората част започна идентично, а Mousesports спечелиха пет поредни рунда. Virtus.Pro така и не успяха да се завърнат и Mousesports се поздравиха с победата в първата карта.

Следващата карта беше Cobblestone, а Virtus.Pro изглеждаха много по-живи и спечелиха първите седем рунда, които бяха без никакъв отговор от Mousesports. Усетили напрежението, Европейската сборка успя да завърже два рунда, но това беше всичко, което получиха, а крайният резултат беше 13-2 за първата част.

Вече играещи, като CT, Virtus.Pro се чувстваха още по-добре и просто довършиха картата с резултат 16-2.

Нещата отидоха на Train, където Mousesports спечелиха първите шест рунда, като Терористи. След страхотна игра на Михал "MICHU" Мюлер, Virtus.Pro се завърнаха в играта и крайният резултат беше 8-7 за първата част, в полза на Mousesports.

Втората част започна добре за Virtus.Pro. Макар да загубиха човек, рано в рунда, Поляците успяха да го спечелят. Използвайки инерцията си, Virtus.Pro спечелиха и двете анти-екота, но веднага след това, с помоща на двата снайпера - Mousesports успяха да спечелят рундът с оръжията, за да може резултатът да стане 10-12 в полза на Virtus.Pro.

След страхотни рундове на MICHU нещата стигнаха до 14-ти рунд за Virtus.Pro и изглеждаше, всякап Поляците щяха да спечелят турнира. За изненада на всички Mousesports спечелиха следващите шест рунда и спечелиха титлата с 16-14, в третата карта.

 1 - 2  

8 Mirage 16

16 Cobblestone 2

14 Train 16

 

 

Снимки: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар