Mousesports подписаха със Snax
CS:GO

Mousesports подписаха със Snax

Janusz "Snax" Pogorzelski се присъедини към отбора на mousesports и замести Martin "STYKO" Styk.

24-годишният поляк завърши преминаването си в mousesports ден, след като беше ясно, че вече няма да играе мачовете на Virtus.pro срещу Vexed и Valiance за ESEA MDL.

Snax идва на мястото на STYKO, който беше част от mousesports от август 2017-та, когато дойде от HellRaisers. С този трансфер, STYKO преминава като резерва.

Snax, от друга страна, беше част от Virtus.pro, от началото на 2014-та. С Virtus.pro, полякът успя да спечели Major, както и много други турнири, седем HLTV MVP награди и беше в топ 5 на топ 20 класацията от играчи за годината, в три различни случая.

Cengiz Tuylu, CEO на mousesports каза в своето изявление, че трансферът е завършен на време, за да може Snax да играе на ESL One Cologne, заедно с mousesports от 3-ти до 8-ми юли. 

Не забравяйте, че вие ще имате възможност да наблюдавате Snax и новия му отбор в нашия Twitch канал - HFTVRed, с коментар на български език!

"Искам да благодаря на Virtus.pro за бързо свършената работа, макар краткия период, който имаха, което ще ни позволи да видим дебюта на Snax на ESL One Cologne следващата седмица" каза Cengiz Tuylu.

Snax също заяви, че е щастлив да започне на чисто, но също така му е мъчно, че се разделя с Virtus.pro, който по негови думи е негов "втори дом".

"От сега, вече съм играч на mousesports. Щастлив съм да се присъединя към отбора и мисля, че всички имахме нужда да започнем на чисто. Разбира се, тъжен съм, че напускам моя втори дом - Virtus.pro, но понякога трябва просто да тръгнеш без да поглеждаш назад."

"Надявам се това да бъде една, добра промяна и за двете страни и както моите бивши съотборници от VP ми пожелаха късмет, така и аз им пожелавам само най-доброто и да се върнат във форма, за да бъдат отново на върха. Наздраве на всички, ние ще сме страхотни."

Mousesports изглеждат така:

 

Czech Republic Tomáš "oskar" Šťastný
Netherlands Chris "chrisJ" de Jong
Finland Miikka "suNny" Kemppi
Estonia Robin "ropz" Kool
Poland Janusz "Snax" Pogorzelski

Slovakia Martin "STYKO" Styk - Резерва

 

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар