Може да контролирате smoke гранатите, чрез бъг в CS:GO
CS:GO

Може да контролирате smoke гранатите, чрез бъг в CS:GO

Нова команда в играта дава възможност да променяте формата на дима от гранатите, което понякога ви дава предимство в игра.

Всички знаем, че CS:GO е лидерът на PC shooter пазарът от излизането си през 2012 година. Всички знаем, че това не е любимата игра на Лорд Габен, но все пак получаваме по някоя друга мисия и някой друг ъпдейт от време на време. И, естествено, всички знаем, че CS:GO сцената е изключително голяма.

Преминахме през какво ли не в играта, а наскоро беше намерена и команда в играта, която позволява на играчите да променят вида на димящите гранати, след като бъдат хвърлени, а понякога дори да изчезнат от екрана напълно.


От няколко месеца насам се говори доста за димящите гранати, като те бяха най-вече свързани с отбора на Astralis

Една от любимите ни личности в Twitter - DonHaci публикува видео, в което показва точно как работи този бъг в играта, за голяма изненада на всички.

Той пусна димяща граната на земята и започна да се движи наляво и надясно, като държеше мерника си в краищата на дима. След няколко секунди димът започна да си сменя формата.

После видяхме същото и на друга карта - Dust2, като всеки играч, който знае командата може да променя формата на дима, според неговтата позиция и в негова полза, за да има по-добра визия към противниците.

Командата работи и за молотов, като за част от секундата премахва огъня от земята и ви дава видимост. Това не означава, че огънят ще спре напълно, а просто за части от секундата, колкото да ви даде предимство в рунда. Повече в публикацията по-долу:

 Естествено, феновете набързо разбраха как точно работи командата и, че тя работи повече с клиента, отколкото със сървъра, което означава, че за всеки играч ще излиза по различен начин, зависи точно къде е хвърлена дадена граната, а пък човекът, който знае командата ще може да се възползва.

Очакваме ли отговор от Valve?

Все още няма официален такъв, но сме свикнали разработчиците да оправят такива проблеми в много кратки срокове. Дали пък няма да направят всички гранати да зависят от сървъра, а не от клиента?

Ще ви държим в течение, ако има промени по случая.

 

Източник: Dexerto

Няма коментари

Напиши коментар