NaToSaphiX подписа с Heroic
CS:GO

NaToSaphiX подписа с Heroic

Heroic обявиха новото си попълнение - Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen, който ще бъде и основният снайперист в отбора.

През изминалата седмица, Heroic обявиха, че Daniel "mertz" Mertz ще бъде сложен на резервната скамейка, като не поясниха причините за действието срещу бившия играч на North.

Организацията вече разкри и кой ще заеме неговото място, като това ще бъде Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen, който пристига като свободен агент, след като приключи своите взаимоотношения с отбора на Sprout.


NaToSaphiX намери своя нов дом в лицето на Heroic, като ще влезне на мястото на mertz

NaToSaphiX игра известно време за Heroic, като игра на мястото на mertz на ECS Pinnacle Cup квалификацията през февруари и наскоро беше забелязан да играе на Copenhagen Games с отбора на LPSP.

22-годишният снайперист в момента има 1.13 рейтинг през кариерата му, като 50% от убийствата са му с AWP. Той вече дебютира с отбора на Heroic, като се изправи срещу HellRaisers, после срещу North, като и в двата мача победиха, за да загубят във финала на upper bracket от Vitality с 2-1 карти. Heroic се нуждаят от една победа, за да се класират за ESL One Cologne 2019, като ще се изправят срещу AVANGAR.

В официално изявление, NaToSaphiX каза следното:

"Изчаках търпеливо няколко месеца, но е време да се завърна. Намерих отбор, за който искам да играя и се надявам това да продължи дълго, именно с Heroic! Чест е за мен и съм благодарен, че Heroic, толкова голяма и силна организация, се обърна към мен. Нямам търпение да стана герой за отбора!"

IGL на Heroic - Benjamin "blameF" Bremer характеризира NaToSaphiX, като "завършен играч":

В нашето търсене за нов снайперист, нямаше как да не се обърнем към Niels, като вече сме играли с него и също така, той е играч, който може да играе страхотно с AWP, но и не само. Той е завършен играч във всеки аспект на играта. Нямам търпение да започнем работа заедно и го привествам в семейството на Heroic!" 

В момента Heroic имат следния състав:

Denmark Patrick "es3tag" Hansen
Denmark Benjamin "blameF" Bremer
Denmark Martin "stavn" Lund
Sweden Adam "friberg" Friberg
Denmark Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen

Denmark Daniel "mertz" Mertz (неактивен)
Brazil Luis "peacemaker" Tadeu (треньор)

Heroic започват да набират инерция, а на NaToSaphiX ще му трябва известно време за да се впише в отбора, а той вече показва резултати, дори без да му е дадена такава възможност.

Какво мислите за новото попълнение на Heroic? Напишете в коментарите.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар