Natus Vincere набира играчи за юношески CS:GO отбор
CS:GO

Natus Vincere набира играчи за юношески CS:GO отбор

Украинската еспорт организация Natus Vincere обяви нов проект с името NAVI Esports Camp, който е насочен към играта CS:GO.

Проектът NAVI Esports Camp ще търси млади CS:GO таланти, които да се присъединят към юношеският отбор на Natus Vincere.

Заявленията към Na`Vi ще се приемат до 16-ти май, като изискванията за това са кандидатите да бъдат между 16- и 19-годишни, да знаят руски език, да имат FACEIT акаунт с 10-ти ранг, както и да имат възможност да останат временно в Киев, Украйна. Ако покривате тези изисквания и смятате, че разполагате с уменията да бъдете част от този юношески отбор, то може да подадете своето заявление още сега от тази страница.

Във формуляра има поле, в което кандидатите да оставят линк към видеоклип, в който отговарят на въпроса защо точно вие сте човекът, когото трябва да стане част от този юношески отбор. Видеото трябва да е с продължителност от 30 до 60 секунди.

Amiran "aMi" Rehviashvili, който наскоро за малко беше треньор в HellRaisers, е нает да ръководи този нов юношески състав, а заедно с Andrey "B1ad3" Gorodenskiy, който е еспорт директор в Na`Vi, ще бъдат разгледани всички кандидатури.

От всички кандидатури ще бъдат избрани само 10 играча, които ще преминат през специален bootcamp процес в офиса на Natus Vincere в Киев, Украйна в началото на юни, като този процес ще продължи до 20-ти август. Накрая ще бъдат избрани само петима от тези десетима играчи, които ще имат възможността да подпишат официално договор с организацията и да станат част от Na`Vi.Junior състава.

Въпроси и отбори от Na`Vi по темата:

Нужно ли е да бъда гражданин на Русия или Украйна?
Не, нужно е само да знаете добре руски език.

Ако съм по-млад от 16 години?
Ще допуснем кандидатурата ви само, ако ще навършите 16 години най-късно до септември тази година.

Какво се има предвид с местенето?
Летният bootcamp за два месеца и половина ще се състои в Киев, Украйна. Участниците е нужно да бъдат присъствено в офиса ни, за да проведем вътрешно обучение на място.

Какво видео се изисква?
Форматът не е от значение. За нас е важно да получим отговор на въпроса, както и какво всъщност ви мотивира.

Това само за CS:GO ли се отнася?
За момента имаме интерес само към тази конкретна дисциплина.

Как ще получа отговор?
Щастливците ще получат писмо на своя мейл, така че следете.

 

Източници: HLTV и VPEsports

Няма коментари

Напиши коментар