Natus Vincere в партньорство с услугата за анализи Shadow
CS:GO

Natus Vincere в партньорство с услугата за анализи Shadow

Еспорт организацията Natus Vincere обяви ново партньорство с компанията Dojo Madness, с което ще използва техния инструмент за анализ Shadow в подготовката на CS:GO отбора им за предстоящите турнири.

За момента инструментът Shadow съдържа поддръжка за общо три заглавия - CS:GO, Dota 2 и League of Legends. Много организации използват платформата, за да открият и анализират представянето на своите играчи в игрите, но връзката на Shadow с Na`Vi става първото партньорство, което ще доведе до съдържание с отбора им по CS:GO.

CS:GO модула на Shadow включва база данни от мачове, автоматичен анализ на стратегиите, както и Shadow-Holo енджин, който може да генерира 3D повторение на всеки мач директно в уеб клиента на инструмента.

Mykhailo "Kane" Blagin - треньор на CS:GO отбора на Natus Vincere, коментира следното:

Професионалната сцена непрекъснато се променя и проследяването на нови и уникални тактики е много трудно. Особено, когато разберете кой е следващият ви опонент през нощта и трябва да се изправите срещу него още на следващата сутрин. Радвам се, че днес Na`Vi започват партньорство с услугата Shadow. Ще можем бързо и задълбочено да се подготвим за мач с опонент. Когато решат да ни изненадат, ще бъдем готови за него, започвайки от самите основи на тактиката - флашките.

Tim "Magic" Sevenhuysen - главен ръководител в Shadow, също изрази своето мнение относно партньорството:

Нашата цел в Shadow е най-добрите отбори в света на електронните спортове да разчитат ежедневно на нашата услуга. Ние сме развълнувани да укрепим партньорството си с Natus Vincere, за да покажем не само колко ефективни могат да бъдат анализите, когато се поставят в действие на най-високите нива на състезание, но също така и да се задълбочим в това, от което отбор като Na`Vi има нужда, за да можем да продължим да подобряваме Shadow с нови иновации и да поведем промяната в индустрията за анализи в електронните спортове.

Наличието на аналитична платформа като партньорство е голямо развитие за Natus Vincere. Виждаме, че Shadow и аналитичните инструменти се използват повече за анализ след вече проведен мач. 2D и 3D изображенията, показващи траекторията на гранатите, определено подобряват разбирането от страна на играчите. Очакваме с нетърпение да анализираме доколко добър е s1mple чрез съдържанието, което ще стане налично от това ново партньорство на Na`Vi.

 

Източник: Natus Vincere

Няма коментари

Напиши коментар