Na`Vi победиха NRG на CeRq във финалната битка на Starseries I-League Season 5
CS:GO

Na`Vi победиха NRG на CeRq във финалната битка на Starseries I-League Season 5

CeRq и компания не успяха да се противопоставят на S1mple и Na`Vi.

Финалът на StarSeries беше единственият мач, който не завърши в три карти.​

Natus Vincere дори не дадоха шанс на NRG да достигнат двуцифрено число рундове. А един човек блестеше над всички, а именно Oleksandr "S1mple" Kostyliev, който отново и отново доказва, че в момента е най-добрият играч на планетата. Така, след два загубени финала, Na`Vi най-после успяха!

За жалост нещата за CeRq и компания не стоят така. Най-после те успяха да достигнат финал на голям турнир, но за жалост не им беше даден шанс от противниците да го спечелят. Въпреки всичко, това е огромен опит за състава на NRG, които тепърва ще ни показват на какво са способни.

Overpass беше първата карта, във финалната битка. Egor "flamie" Vasilyev успя да вземе три убийства на бомба Б и така даде началото на взетите общо 7 рунда от Na`Vi.

NRG, от своя страна, успяха да вземат 2 рунда, но след загубен рунд, тяхната икономика беше тотал щета. Въпреки всичко, NRG успяха да вземат рунд, в който бяха eco, и така резултатът стана 7-8.

Докато S1mple беше просто наблюдател през първата част, опипваше почвата и разгадаваше опонентите си, сега започна втората част с четворно убийство, в рунда с пистолетите.

След това Na`Vi взеха лесно двата anti-eco рунда и резултатът се увеличи в полза на украинците и в крайна сметка те спечелиха и картата с 16-8.

Denis "electronic" Sharipov отвори Mirage, с 1vs3 отиграване, което включваше и убийство в последната секунда, преди бомбата да бъде обезвредена. След като загубиха и двата eco рунда, NRG успяха да спечелят рунда с оръжията (пушките), като това стана благодарение на българина - Tsvetelin "CeRq" Dimitrov.

NRG сякаш започнаха да разгадават ходовете на украинците и затегнаха своята защита, но това не продължи дълго, като Natus Vincere отново се върнаха и започнаха да мачкат противниците си, а рундовете, които NRG успяваха да спечелят бяха в тежки 1vs2 ситуации, спечелени от Ethan "nahtE" Arnold и daps.

Водейки с 9-6, Na`Vi спечелиха 6 поредни рунда и се озоваха на 15 и на крачка от титлата, но CeRq отново показа на какво е способен и направи ace, но това само забави неизбежното и титлата остана в Украйна.

 0 - 2 

8 Overpass 16

7 Mirage 16

 

Източник: HLTV

 

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
jdm64 се завръща
PUBG
PUBG 1.0 Update #14

Няма коментари

Напиши коментар