Na`Vi са близо до подпис с Boombl4
CS:GO

Na`Vi са близо до подпис с Boombl4

Natus Vincere са на крачка от това да подпишат с играча на Winstrike - Kirill "Boombl4" Mikhailov.

20-годишният играч ще заеме мястото на Ioann "Edward" Sukhariev, като това ще бъде първата смяна на Na`Vi от 18 месеца насам, след като до момента не показват добри резултати, а върха на черешката беше и провала на ESL Pro League Season 9, където те не успяха да се класират за финалите.

Преговорите между Natus Vincere и Winstrike вече са в много напреднала фаза и сделката най-вероятно ще се случи в следващите няколко дни.

Интересното е, че пикантните истории започнаха още преди няколко дни, когато руснакът публикува следното във VK:


Източник: HLTV

Естествено, тогава едва ли някой се е замислил над някаква си песен, но сега нещата са други.

Освен това, Boombl4 беше забелязан да тренира заедно с част от отбора на Na`Vi:


Както един известен български изпълнител е казал "Шшш тихо, недей да казваш на никой"


Boombl4 е на път да се присъедини към отбора на Natus Vincere

Edward е един от основоположниците на отбора на Natus Vincere, организация, създадена през ранната 2009-та година, а самият Edward е част от отбора от самото му начало, като изключим четирите месеца през 2013 година, когато игра за Astana Dragons.

С отбора, той спечели солиден брой титли, както на 1.6, така и на CS:GO, като дори влезна в топ 20 на най-добрите играчи за годините 2010, 2011 и 2013.

Последната голяма победа на Natus Vincere беше през април месец, когато победиха fnatic с 3-0 карти, 16-13 на Mirage, 16-11 на Dust2 и 16-10 на Inferno, за да вдигнат титлата на StarSeries i-League Season 7.

Boombl4 навлезна в CS:GO сцената с отбора на EPG през 2017. По-късно тази година, той се присъедини към Quantum Bellator Fire, а ние много добре си спомняме какво направиха те на ELEAGUE Major Boston, където завършиха в топ 8, идващи чак от CIS Minor-а.

Natus Vincere имат цял месец да се подготвят за следващия им LAN турнур - ESL One Cologne, а ако подпишат с Boombl4, отборът им ще изглежда по следния начин:

Ukraine Danylo "Zeus" Teslenko
Russia Egor "flamie" Vasilyev
Ukraine Aleksandr "s1mple" Kostyliev
Russia Denis "electronic" Sharipov
Russia Kirill "Boombl4" Mikhailov

Ukraine Mikhaylo "Kane" Blagin (треньор)

Няма как да си кривя душата и мога с ръка на сърце да кажа, че съм радостен от тази смяна, защото според мен времето на Edward отдавна мина, а тази смяна е жизненоважна за отбора на Na`Vi, за да може да се възползват изцяло от върховата форма на тяхната звезда Aleksandr "S1mple" Kostyliev, който може да стане и най-добър играч за 2019 година ако продължава да играе така, както досега.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар