Na`Vi спечелиха BLAST Pro Series
CS:GO

Na`Vi спечелиха BLAST Pro Series

Денят беше доста дълъг, а финалът беше изненадващ, след като NiP бяха единият от финалистите.

Финалът стартира на Mirage, а Natus Vincere спечелиха рунда с пистолетите, като дори не дадоха нито едно убийство на опонентите си.

След толкова неуспешни опити на нинджите да направят нещо като терористи, Na`Vi стигнаха до резултат 6-1. Най-после шведите успяха да вземат рунд, след като Jonas "Lekr0" Olofsson и Christopher "GeT_RiGhT" Alesund блеснаха и намалиха дефицита до един рунд с 6-5.

Естествено, Na`Vi вдигнаха темпото и стигнаха до резултат 9-6, като възвърнаха контрола върху картата.


Изображение: HLTV

 

Стигнахме до 19-я рунд, където всичко вървеше ръка за ръка, но Flamie успя да спечели рунда само с Deagle срещу Patrik "f0rest" Lindberg, като ситуацията беше 1v1. Това беше точката на кипене за Na`Vi и те направо разбиха NiP в следващите няколко рунда, за да затворят картата с 16-10.


Отиваме на Inferno, която е втората най-играна карта на събитието в Копенхаген.

Нинджите спечелиха втория рунд с пистолети, но Zeus и компания успяха да заложат бомбата и така успяха да закупят оръжия още във втория рунд, след промяната в икономиката на играта.

След разманя на рундове, Na`Vi сякаш намериха баланса и започнаха да градят играта си, като стигнаха до резултат 6-2. Най-после NiP се стегнаха и половината завърши при резултат 8-7 в полза на Na`Vi.


Изображение: HLTV

След като по всичко изглеждаше, че шведите ще спечелят рунда с пистолетите още веднъж, то Denis "electronic" Sharipov беше на друго мнение и спечели 1v3 ситуация без да загуби дори 1 живот. Отново Na`Vi вдигнаха оборотите и стигнаха до резултат 12-7, но NiP успяха да върнат три рунда.

14-ят рунд беше спечелен от капитана на Na`Vi - Zeus, след тройно убийство на бомба Б. Въпреки усилията на NiP, Na`Vi спечелиха картата с 16-12, а с нея и сериите с 2-0, като вдигнаха трофея на BLAST Pro Series Copenhagen 2018.

Аз лично съм впечатлен от представянето на NiP, след като видяхте колко зле им върви играта в ESL Pro Series Season 8, който гледате с коментар на български по HaveFun TV, а ако сте пропуснали - може да проследите срещите в нашия YouTube канал.

 0 - 2 

10 Mirage 16
12 Inferno 16


Изображение: HLTV

На 6-ти ноември ще може да гледате IEM Chicago, с коментар на български език, а до тогава, както винаги - Have Fun!

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар