Na`Vi спечелиха ESL One Cologne
CS:GO

Na`Vi спечелиха ESL One Cologne

Natus Vincere спечелиха ESL One Cologne 2018, след победа над BIG с 3-1 във финала.

"Искам да печеля турнири, в които участват най-добрите отбори. Това е нашата цел."

Aleksandr "s1mple" Kostyliev каза тези думи, след като отборът му спечели StarSeries i-League Season 5 през април. Ето че най-после успяха да оставят лошите резултати в миналото и да се справят именно с най-добрите.

Отборите започнаха финала на Overpass, картата избор на Na`Vi, а BIG започнаха с 2-0 преднина и дадоха надежди на феновете си. След като Na`Vi взеха оръжия, всичко се обърна, но въпреки всичко BIG запазиха самообладание и първата част завърши при близък резултат от 8-7 за украинците.

Сега, като CT, Na`Vi добавиха още рундове към своята преднина благодарение на Denis "electronic" Sharipov, а след като и s1mple се включи, BIG сякаш останаха без шансове и първата карта бързо свърши при резултат 16-10.

Преминахме на Dust2, където Na`Vi бяха загубили всичките три игри, които бяха играли през изминалите 3 месеца. Все пак украинците искаха да спечелят втората карта и започнаха експлозивно с 3-0.

Губещи с 3-6, BIG успяха да спечелят ECO, което доста изнерви Na`Vi, и това доведе до завършека на първата част с резултат 8-7 в полза на BIG.

Рундът с пистолети беше спечелен от BIG, след ace от Johannes "tabseN" Wodarz, който изправи публиката на крака. Немците успяха да спечелят и двете анти-екота, но Na`Vi се завърнаха и дефицитът от рундове стана минимален за тях.

Икономиката на BIG беше разрушена, но Johannes "nex" Maget, който до момента имаше двойно повече фрагове от своите съотборници спечели рунда собственоръчно за BIG, но в следващия рунд electronic успя да вземе 1v4 рунд, в опит да завърне Na`Vi в картата. BIG веднага взеха още четири рунда за да изравнят картите и резултатът да стане 1-1.

Използвайки инерцията от предишната карта, BIG стартираха 4-0, като CT на Train. Немската защита се огъна, след като Ioann "Edward" Sukhariev спечели 1v2 ситуация, но след това BIG отново поеха контрол.

Въпреки липсата на пари, от страна на Na`Vi, те хванаха Owen "smooya" Butterfield неподготвен и използваха неговия снайпер, за да спечелят рунда. Това даде старта на доброто представяне на Na`Vi, но BIG в крайна сметка взеха рунд предимство, преди да започне втората част. BIG стартираха много добре през втората част, но след спечелено FULL ECO от страна на Na`Vi, което сякаш ядоса немците и те така и не можаха да се справят с Na`Vi до края на картата.

Inferno беше четвъртата карта, а electronic унищожи нападението на BIG, след три бързи убийства на бомба Б и успешна защита, не след дълго Na`Vi се озоваха на 3 рунда, срещу 0 за BIG. След като немците събраха пари, успяха да вземат рундове и да стигнат до резултат 6-4 в тяхна полза.

Danylo "Zeus" Teslenko, който ни впечатли срещу Astralis на същата карта, помогна на отбора си, като заедно със s1mple успяха да върнат отбора в играта и да свършат при резултат 8-7. Втората част започна страхотно за Na`Vi, които спечелиха 6 поредни рунда, последният от които беше 1v3 за s1mple. Очевидно BIG бяха загубили надежди, но tabseN успя да спаси един рунд, след тройно убийство. Това не беше от огромно значение, като Na`Vi бързо върнаха предимството си и в последствие спечелиха картата и бяха коронясани, като шампиони на ESL One Cologne.

 3 - 1 

16 Overpass 10

11 Dust2 16

16 Train 10

16 Inferno 8

 

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар