Навлизаме в плейофната фаза на IEM Sydney
CS:GO

Навлизаме в плейофната фаза на IEM Sydney

След като мачовете са малко по-късни, смятам, че е редно да ви дам малко повече информация относно това какво се случва в Австралия и как вървят мачовете на IEM Sydney.

Вече ще се пренесем в Qudos Bank Arena, където останалите шест участника от турнира ще играят във формат единична елиминация, bo3, за голямата награда от 250 хил. долара и една точка за Intel Grand Slam Season 2 ранглистата.

Цветелин "CeRq" Димитров и неговият NRG, заедно с Liquid са се класирали за полуфинала, след като бяха на върха на техните групи, а самите плейофи ще започнат в петък, като още първата битка ще бъде епична, между отборите на mousesports и MIBR, последвана от шведския сблъсък между отборите на NiP и fnatic.


Qudos Bank Arena ще бъде домакин на финалната фаза от турнира IEM Sydney 2019

Отборът на NRG победи MIBR много набързо с 16-4 на Nuke и 16-11 на Overpass и така си осигури място на полуфинал. В предишния си мач, NRG победиха FaZe Clan с 2-0 карти, но на мястото на Nikola "NiKo" Kovac трябваше да играе Janko "YNk" Paunovic, който се справи изненадващо добре.

Другите полуфиналисти - Liquid набързо натупаха BOOT-d[S] с 16-9, а после победиха BIG и NiP с по 2-0 карти и така подсигуриха мястото си на другия полуфинал.

Четвъртфиналистите са отборите на mousesports, MIBR, NiP и fnatic.

Mousesports срещнаха проблеми с BIG, макар немците да играха със заместник, след като Ismailcan "XANTARES" Dortkardes имаше проблеми с визата, както NiKo и така LEGIJA зае мястото му. BIG победиха mousesports с 16-14 и така ги изпратиха в lower bracket в борба за оставане, а там "мишките" се справиха с отборите на BOOT-d[S], Renegades и после победиха именно BIG, за да се класират за четвъртфиналите.

Fnatic бяха другите, които бяха на крачка от елиминация, но победиха Chiefs с 2-1 карти и Grayhound, отново с 2-1 карти, в lower bracket финал, за да си осигурят място на другия четвъртфинал.

Отдолу може да намерите и графика за плейофите, който ще кулминира с bo5 финал за титлата в неделя от 08:00 часа българско време:

Петък, 3 май
08:00 - Europe mousesports vs. Brazil MIBR | BO3
11:50 - Sweden NiP vs. Sweden fnatic | BO3

Събота, 4 май
08:00 - United States Liquid vs. Europe mousesports / Brazil MIBR | BO3
11:50 - United States NRG vs. Sweden NiP / Sweden fnatic | BO3

Неделя, 5 май
08:00 - ФИНАЛ | BO5

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар