Най-интересните никове в CS:GO
CS:GO

Най-интересните никове в CS:GO

Професионалните играчи в CS:GO и други игра са по-известни пред хората със своите псевдоними, но как са си ги измислили?

Някои професионални играчи са доста креативни при измислянето не техните псевдоними.

Ricardo "boltz" Prass има доста интересна история зад себе си. Но преди това, нека видим шест CS:GO играчи със смешни, креативни и странни никове.

Andreas "Xyp9x" Hojsleth

Andreas "Xyp9x" Hojsleth от Astralis има доста интересен ник, спор няма. Xyp9x има три спечелени Major турнира зад гърба си и представлява най-добрият CS:GO отбор за 2018 година. Никът му има трудно произношение и е бил избран случайно от играча. Когато беше попитан за псевдонима си, Andreas отговори, че се изговаря "Зипекс", след като според него "9" обърнато хоризонтално изобразява буквата "е", което прави ника му "Xypex". Естествено, в Reddit потребителите започнаха да се шегуват с него, че си ударил клавиатурата и така си измислил ника.

Ricardo "boltz" Prass

Ricardo "boltz" Prass е известен бразилски играч. Той игра за SK Gaming и MIBR и в момента се състезава за Luminosity Gaming. Boltz е известен с точния си мерник и добър спрей контрол, но също така и заради ника му, който е близо до името на кучето Bolt, от известната анимация на Disney, която излезна през 2007. Никът му идва точно от кучето със суперсили Bolt, като той си е добавил едно "z" в края.

Ollie "DickStacy" Tierney

Всеизвестният австралиец Ollie "DickStacy" Tierney вече доста пъти ни е хващал окото. Той се класира за IEM Katowice Major 2019 с Grayhound Gaming и след като изпрати подписа си на Valve, за да бъде направен на стикер, снимката, която той изпрати беше доста еротична и тя беше върната от Valve цели два пъти, защото не могат да я пуснат пред публиката. В крайна сметка играчът изпрати подходящ подпис.

Vincent "Happy" Schopenhauer 

Всеки фен на играта, който прочете "Happy" си представя Vincent Schopenhauer, френски играч от LDLC и бивш играч на Vitality. Happy получил ника си по доста ироничен начин, след като много рядко бил виждан да се смее, докато играе. Колкото и да е щастлив той, обикновено не може да се забележи много лесно.

Nathan "NBK-" Schmitt

Nathan "NBK-" Schmitt определено има високо самочувствие. Това си личи по ника му, който означава "Natural Born Killer" или "Роден за да убива", което, естествено е референция към уменията му в играта. Играчът е с основни заслуги за създаването на Vitality и за формата в която са те в момента.

 Толкова за момента, ако все пак тази статия ви е била интересна, напишете в коментарите на кои играчи искате да разберете какво означават псевдонимите им и откъде произлизат, а ние ще се постараем да отговорим.

 

Източник: EsportsJunkie

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар