NBK-: ZywOo може да бъде най-добрият френски играч за всички времена
CS:GO

NBK-: ZywOo може да бъде най-добрият френски играч за всички времена

Vitality използват интересна система, като CT и като T.

След спечелването на ECS Season 7 Finals, където победиха FURIA във финала, Vitality вече са смятани за един от най-добрите отбори в света.

Играчите са заедно от пет месеца и подобрението в играта им си личи месец след месец. Има обаче някои интересни неща, които трябва да знаем. Vitality могат да променят метата на играта, след като играят с две IGL-та, начин на игра, който определено подобри стила им, като сравним всичко от преди два месеца и сега.


Изображение: HLTV

Към тази формула добавяме и френското продиджи Mathieu "ZywOo" Herbaut и получаваме отбор, който е готов да покорява върховете на днешния CS:GO.

Един от лидерите на на Vitality - Nathan "NBK-" Schmitt каза няколко думи пред колегите от Dot Esports преди Vitality да спечелят титлата на ECS S7 Finals, като говориха за отбора, като цяло и за звездата на отбора - ZywOo.

ZywOo стартира професионалната си кариера миналата година, когато се присъедини към Vitality, през октомври. Той играеше за aAa, друг френски отбор, като част от обществото го критикуваше, че първо искал да завърши училище преди изцяло да се отдаде на CS:GO.

Въпреки, че е само на 18 години, младокът играе, като истински ветеран и определено донесе малко свежа кръв във френския състав. Той успешно пренесе агресивния си начин на игра от FPL към състезателната сцена, където се бори с най-добрите отбори в света.

Спокойно можем да кажем, че ZywOo е един от най-важните играчи на Vitality, но според NBK-, това не означава, че те разчитат само на него, за да печелят мачове.

"Ние не разчитаме само на ZywOo, не е сякаш му казваме "отивай да убиваш". - каза NBK-.

"Ние създаваме много място за ZywOo и го поставяме в най-добрата позиция, където той може да блести. То си е точо, като система."

NBK- смята, че ZywOo може да стане най-добрият френски играч. Статистиката сочи, че ZywOo се приближава много до Aleksandr "s1mple" Kostyliev, най-добрият играч в света. Французинът стана MVP на cs_summit 4 и на ECS S7 Finals.


Изображение: DreamHack

В момента изглежда изключително добре в игра и много по-добре от най-добрите френски играчи, включително Kenny "kennyS" Schrub и Richard "shox" Papillon от G2.

Друго интересно нещо е, че французите играят с две IGL-та, което е нещо доста необичайно в днешния CS:GO.

NBK- е начело, когато са CT, докато Alex "ALEX" McMeekin е лидерът, когато са терористи, освен на Inferno. Всички знаем, че повечето професионални отбори имат по един капитан.

Изглежда, че тази система работи за Vitality, а NBK- сподели, че всички се чувстват добре така и не мислят скоро да я сменят.

Стратегията се отплати на ECS S7 Finals, като Vitality имаха един от най-добрите T-side игри на турнира.

Изненадващо е, че такава система се използва то френски отбор, след като сцената им е известна с многото драми и експлозивни характери, но както NBK- каза, тази система работи, само ако може да изключите еготата.

Vitality ще имат време да починат и да се приготвят за следващия турнир, който ще бъде през юли - ESL One Cologne, където ще се изправят срещу отбори, като Astralis, Na`Vi, ENCE и най-вероятно Team Liquid.

 

Източник; DotEsports

Няма коментари

Напиши коментар