NEO се присъединява към FaZe Clan
CS:GO

NEO се присъединява към FaZe Clan

FaZe подписаха с NEO, което означава, че Dauren "AdreN" Kystaubaev ще напусне.

След доста незадоволителни резултати от Dauren "AdreN" Kystaubayev, поне според мен, това е едно от най-добрите решения на FaZe Clan.

Filip "NEO" Kubski е смятан за може би най-добрият играч на Counter-Strike 1.6, а на CS:GO не остава по-назад със състава на Virtus.pro, който всеки един фен на играта си спомня и ако някой казва, че не го е харесвал, то вътрешно със сигурност е бил на друго мнение.

Симпатягите от Virtus.pro правеха невероятни мачове, преди отборът да се разпадне в началото на 2019 година, след ужасяващи резултати.

NEO прекара кратко време в отбора на Heroic. Те изиграха няколко мача, като един от тях беше срещу българите от Windigo, а Heroic загубиха с 2-1 карти на Pinnacle Cup Round 1.


FaZe Clan ще освободят NiKo от IGL позицията, за да може NEO да поеме щафетата

 В tweet-а по-горе, Nikola "NiKo" Kovac потвърждава, че NEO ще поеме IGL позицията в отбора, а всички фенове на FaZe Clan може да си отдъхнат, защото най-после чудовището ще бъде пуснато от клетката му.

Ако стилът на водене на NEO се впише в състава на FaZe, то звездният отбор отново може да доминират CS:GO сцената, след като очевидно нивото на Astralis е паднало и сега е времето за "преврат"!

След промените, отборът на FaZe изглежда по следния начин:

Bosnia and Herzegovina Nikola "NiKo" Kovač
Slovakia Ladislav "GuardiaN" Kovács
Sweden Olof "olofmeister" Kajbjer
Norway Håvard "rain" Nygaard
Poland Filip "NEO" Kubski

Serbia Janko "YNk" Paunović (треньор)

Няма коментари

Напиши коментар