NEO се завръща
CS:GO

NEO се завръща

Heroic обявиха, че слагат Asger "AcilioN" Larsen на резервната скамейка, като на негово място идва Filip "NEO" Kubski, поне за ECS Season 7 Europe Pinnacle Cup.

Heroic обявиха, че Acilion ще бъде вече резерва, ден преди отборът да играе за ECS Season 7 Europe Piccacle Cup, шведската квалификация, която ще помогне за сийд на отборите, които ще участват на идващия ECS Season 7.

Организацията е готова за оферти посока датчанина, който е част от отбора, откакто зае мястото на Ruben "RUBINO" Villarroel, през юли 2017 и беше част от отбора, който спечели Toyota Masters в Банкок, Тайланд, през изминалия ноември месец.


Heroic очакват оферти за AcilioN в близкото бъдеще

На негово място, поне за момента, идва полската суперзвезда Filip "NEO" Kubski, заедно със завърналия се Daniel "mertz"  Mertz, който беше извън екшън, поради болест. Първата им среща вече измина и тя беше срещу Windigo, като Heroic загубиха с 2-1 карти от българите на Pinnacle Cup Round 1.

След като Virtus.Pro отпаднаха от FACEIT London Major, съставът завърши на 5-то място на BLAST Pro Series: Istanbul, не стигна до финалите на EPICENTER 2018 и дори не се класира за следващия сезон на ESL Pro League.

Генералният мениджър на Virtus.pro - Roman Dvoryankin каза:

"След London Major ние бяхме оптимистично настроени за потенциала на този състав. За съжаление, нашите очаквания не бяха изпълнени. Стратегията ни в дългосрочен план е да създадем отбор от млади играчи и ние ще продължим да работим по нея. Искам да помоля нашите фенове да продължат да ни подкрепят в следващите няколко седмици."

Както NEO, така и PashaBiceps трябваше да си търсят нов дом, ето, че NEO ще играе пак, докато Pasha продължава да стриймва в Twitch. Едно е сигурно, трансферната сага ще продължава.

След като AcilioN е вече резерва и след идването на NEO и завръщането на mertz, Heroic имат следния състав:

Sweden Adam "friberg" Friberg
Denmark Patrick "es3tag" Hansen
Denmark Daniel "mertz" Mertz
Denmark Benjamin "blameF" Bremer
Poland Filip "NEO" Kubski (stand-in)

Brazil Luis "peacemaker" Tadeu (треньор)
Denmark Asger "AcilioN" Larsen (резерва)

Определено трансферите, които ще се случат са доста интересни, прочетохте ли какво искат да направят mousesports?

Какво мислите? Дали NEO ще се завърне в CS:GO или това ще бъде едно от последните му появявания като играч, а след това може да започне треньорска кариера? Напишете отговорите в коментарите.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар