nex отново има проблеми с китката
CS:GO

nex отново има проблеми с китката

BIG обявиха, че са подписали  Denis "denis" Howell от Sprout, който ще заеме мястото на Johannes "nex" Maget.

24-годишният Denis "denis" Howell ще заеме мястото на Johannes "nex" Maget в отбора на BIG, след като играчът отново има проблеми с китката, макар че вече се опита да се справи с това и беше извън игра цели три месеца, в началото на годината.

Denis е един от най-опитните играчи на немската сцена, като е играл на осем Major турнира и напуска Sprout след 18 месеца в организацията, която влезна на CS:GO сцената през декември 2017, като взе състава на тогавашните Seed - denis, Spiidi, zehN, innocent и kRYSTAL.


denis ще замести nex в състава на BIG

През времето си в отбора на Sprout, denis се класира за ELEAGUE Major 2018 и спечели титлите на ESL Meisterschaft Summer 2018 Finals и DreamHack Leipzig WinterNational. Последният път, в който наблюдавахме denis беше на Good Game League 2019 квалификацията, където немците завършите 3-4.

Все още не е ясно кога отново ще видим nex в действие. След като се върна в състава през февруари, когато замести Owen "smooya" Butterfield, той има средно 1.04 рейтинг на LAN, като впечатли всички ни с играта си на IEM Katowice Major и IEM Sydney.

"Със сигурност Denis е един от най-опитните играчи в Германия и вече е играл на най-високото ниво" - каза Daniel Finkler, CEO на BIG.

"Щастливи сме да намерим играч, който може да ни помогне в идващите мачове, със знанията и енергията, която може да внесе в отбора."

"Знаем, че трансфери и смени на играчи в спортните клубове се правят ежедневно, като някои от тях са доста трудни. Да се намери заместник на Johannes "nex" Maget е един от тези трудни случаи."

"Като един от основателите на отбора, Johannes не само ни помогна с огромния си талант като играч, но също така той оформи организацията и нашата идентичност след създаването ни. Целият екип на BIG го подкрепя по време на периода на възстановяване и паузата му от активна игра. Изключително благодарен съм за всичко което е направил за отбора."

"Също така, горд съм да се нарека негов приятел и колега акционер в семейството на BIG и със сигурност ще продължим да пишем история заедно. Това не е сбогом."

Denis, който отново ще играе с бившия си съотборник от mousesports Fatih "gob b" Dayik, ще направи първото си излизане на сцена на ESL Pro League Season 9 Europe. Немците ще се изправят срещу Heroic, Natus Vincere и North в битка за LAN финалите в Монпелие.

След промяната, съставът на BIG ще изглежда по следния начин:

Germany Fatih "gob b" Dayik
Germany Johannes "tabseN" Wodarz
Germany Tizian "tiziaN" Feldbusch
Turkey Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş
Germany Denis "denis" Howell

Germany Nikola "LEGIJA" Ninić (треньор)

United Kingdom Owen "smooya" Butterfield (резерва)
Germany Johannes "nex" Maget (резерва)

 

Източник: HLTV

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар
Tags