NiKo е MVP на ESL One Belo Horizonte
CS:GO

NiKo е MVP на ESL One Belo Horizonte

Звездата на FaZe - Nikola "NiKo" Kovac е носителя на наградата за най-полезен играч на ESL One Belo Horizonte, давана от HLTV.org и Betway.

Босненецът победи в надпреварата, своя съотборник Ladislav "GuardiaN" Kovacs и играча на Mousesports - Chris "chrisJ" de Jong, след като успя да спечели финала с 3-21.40 рейтинг и +45 KDD.

1.39 среден рейтинг e отчетен за NiKo, а той е и най-високият на голямо събитие за него през 2018. Той завърши всички 12 карти с над средния рейтинг, като беше на върха в класацията на неговия отбор на всички карти, освен две, в които водеше GuardiaN.

Освен всичко до тук, NiKo водеше ранглистите в още девет категории, включително: разлика на нанесените щети на рунд (+25.7), убийства на рунд (0.88) и процент от рундове с поне едно убийство (56.5%). Също така влезна в топ 5 на още четири други категории, като най-забележителната е ADR (90.4) и убийства, отварящи рунда (35).

Това е първата MVP награда на NiKo за 2018 и общо трета, като преди това той взе наградата на ESL One New York и SL i-League StarSeries Season 3.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар