NiKo продължава да има проблеми с издаването на виза
CS:GO

NiKo продължава да има проблеми с издаването на виза

Nikola "NiKo" Kovac ще пропусне втория ден от IEM Sydney, поради липсата на виза.

През първия ден на IEM Sydney, FaZe нямаше как да разчитат на услугите на Nikola "NiKo" Kovac и Dauren "AdreN" Kystaubayev, като и двамата имаха проблеми с издаването на виза за посещение на страната.

Поради това, FaZe трябваше да разчита на услугите на двама други играчи, като единият от тях беше треньорът на отбора - Janko "YNk" Paunovic, а другият - Karlo "USTILO" Pivac, който играе за ICON.

От twitter-а на NiKo научихме, че той все още има проблеми с визата и ще пропусне и втория ден от IEM Sydney, като дори има вероятност да пропусне цялото събитие, като босненецът среща стена в опитите си да изкара документи за пътуване.

За разлика от NiKo, AdreN не срещна такива проблеми и ще присъства на втория ден на събитието, като казахстанецът успя да вземе виза на 29 април.


NiKo ще пропусне още един ден от IEM Sydney, като има вероятност да пропусне и цялото събитие

Въпреки проблемите в състава, FaZe успяха да си осигурят полуфинал в upper bracket на Group B, като разбиха отбора на Chiefs със 16-5, в първия мач. Утре отборът ще срещнат Цветелин "CeRq" Димитров и компания от NRG, в best-of-three мач, а след него ще се реши кой ще продължи напред в upper bracket на турнира.

NiKo е звездата на отбора на FaZe Clan и въпреки, че липсата му не се усети в мача срещу Chiefs, то довечера срещу NRG най-вероятно ще се усети. Това пък е един голям плюс за отбора на NRG, които имат огромен шанс да срещнат по-слабия вариант на FaZe и да се класират по-напред в турнира.

Пожелаваме успех на Цецко и отбора му и се надяваме да бъдат във финалите на IEM Sydney, а защо не и да грабнат титлата.

С идването на tarik, определено имат по-добра стрелба, но сякаш още нещо липсва на отбора на NRG и се надявам да бъде елиминирано в най-скоро време, за да може отново да бъдат в топ 5 в световната ранглиста.

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар