Новата нинджа в NiP
CS:GO

Новата нинджа в NiP

А скоро ще очакваме и още една смяна...

Dennis “dennis” Edman бе премахнат от активния състав на  NiP, като на негово място влиза младата шведска надежда Nicolas “Plopski” Gonzalez Zamora, като от организацията разкриха още, че се оглеждат и за още едно ново попълнение за мястото на легендата Christopher “GeT_RiGhT” Alesund.

За хората, които не знаят Plopski е едва на 17 години, като доскоро играеше в редиците на Ancient. Отбор, който преди броени дни успя да се класира за Европейските майнър квалификации и завършиха втори на DreamHack Open Summer. От друга страна Dennis отстъпва място на младока, само два месеца след завръщането му в активния състав.

За жалост на нинджите правилата обаче не позволяват на Plopski да се състезава за шведската организация на следващия мейджър.

Треньорът на NiP - Faruk “pita” Pita сподели, че промените в състава са били нужни за да задържат отбора сред най-добрите:

“Днес предприемаме крачка към промяна в редиците на Counter-Strike отбора ни, за да запазим позициите си сред най-добрите. Ние притежаваме много талантливи играчи, но за да продължим да се развиваме, сме задължени да направим промени. Развълнуван съм за промените и искам да приветствам Plopski в отбора”

Младокът също не сдържа емоциите си след като получи шанс да играе за една от най-успешните Counter-Strike организации за всички времена:

“Изключително щастлив съм от тази възможност. За мен, това е мечта която става реалност. От дете винаги съм искал да бъда в този отбор и да играя за тях. Все още не мога да повярвам.

Моите амбиции са да играя CS:GO и да бъда щастлив правейки го, колкото се може повече време. Искам да побеждам, и да продължа да се запознавам с уникални хора и да работа още по здраво. Чувствам, че NiP е перфектното място за мен, за да постигна мечтите си.

Играчите в състава са много талантливи и нямам търпение да започнем да играем. Сигурен съм, че ще науча много от тях” - Plopski

С промените в състава NiP изглеждат така:

  • Patrik "f0rest" Lindberg
  • Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
  • Fredrik "REZ" Sterner
  • Jonas "Lekr0" Olofsson
  • Nicolas "Plopski" Gonzalez Zamora
  • Faruk "pita" Pita (треньор)
  • Dennis "dennis" Edman (резерва)

Източник: HLTV.org

Няма коментари

Напиши коментар