NRG са поканени на IEM Sydney
CS:GO

NRG са поканени на IEM Sydney

Цветелин "CeRq" Димитров и компания са приели поканата и ще играят на IEM Sydney, обявиха от ESL.

Отборът от Северна Америка, с български привкус - NRG в момента се намират на 11 място в световната ранглиста, като те ще се присъединят към топ 10 отборите Liquid, FaZe, MIBR, Renegades и NiP.

Определено NRG ще се опитат да направят нещо повече в Сидни, след като през 2018 не успяха да се представят на ниво и си тръгнаха 9-12, след загуби от Astralis и G2.


Още едно пътуване до Сидни предстои на Цветелин "CeRq" Димитров и компания

Австралийското събитие ще бъде добавено към вече запълнения график на NRG, които ще участват на StarSeries i-League Season 7 в края на месеца, както и ESL Pro League Season 9 America, който започва на 12 април.

IEM Sydney ще започне на 30 април и ще свърши на 5 май, като плейофите отново ще се играят в Qudos Arena, а победителят ще прибере голямата награда от 100 хил. долара, в best-of-five финал.

В момента отборите, потвърдили участие на IEM Sydney изглеждат така:

Australia Renegades
Brazil MIBR
United States Liquid
United States Swole Patrol
United States NRG
Europe GG.BET Invitational победител
Oceania Океания квалификация
Oceania AU/NZ национален шампионат

Europe FaZe
Sweden NiP
Europe mousesports
Germany BIG
Other Покана #8
Asia Китай квалификация
Asia Югоизточна Азия квалификация
Asia Източна Азия квалификация

NRG също така се класираха за финалите на ECS S7, след като победиха FURIA във финала на втората седмица. Интересното беше, че NRG бяха на крачка от загуба на мача, но Цветелин "CeRq" Димитров успя да изкара много трудна 1 vs 2 ситуация на Overpass, при заложена бомба. Единият от терористите се беше позиционирал на шорт, докато другият беше в "monster". Цецо успя да елиминира играчът в "monster" а впоследствие, след като излъга другия, че обезврежда бомбата, успя да елиминира и него, а след това спокойно обезвреди бомбата и докара резултата до 15-15 и overtime, който след това беше спечелен от NRG.

След разочароващото представяне на IEM Katowice Major, NRG определено трябва да се доказват отново като най-добрия отбор в Северна Америка. Присъствието на Tarik "tarik" Celik ще изиграе огромна роля, след като той ще внесе опит в отбора, който смята, че липсва, а с млади таланти, като Vincent "Brehze" Cayonte, Ethan "Ethan" Arnold и българинът Цветелин "CeRq" Димитров, формулата за успех е в кърпа вързана.

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар