NRG спечелиха iBuyPower Spring Invitational а CeRq блести
CS:GO

NRG спечелиха iBuyPower Spring Invitational а CeRq блести

NRG спечелиха iBuyPower Spring Invitational, след като победиха Liquid убедително с 16-9 (Overpass) и 16-11 (Nuke).

Сериите започнаха с картата на Liquid - Overpass, а Цветелин "CeRq" Димитров собственоръчно успя да спечели първите три рунда, като убиваше по 3-ма и 4-ма на рунд.

Най-накрая Liquid успяха да вземат рунд, като Лукас "steel" Лопес влезна на бомба Б и уби двама, това накара NRG да запазят останалите си оръжия и Liquid спечелиха рунда. В последвалия рунд Liquid бяха спрени тотално от Итън "nahtE" Арнолд, като той направи тройно убийство на Б. В крайна сметка първата част завърши с предимство за NRG 9-6

Втората част започна експлозивно за Liquid, като Кийт "NAF" Маркович направи Ace, в рунда с пистолетите, а Liquid спечелиха и следващите два рунда, за да може резултатът да стане 9-9. Следващият рунд не беше добър за nitr0 и компания, като Якоб "FuGLy" Медина с тройно убийство спечелиха рунда, а NRG спечели и останалите 6 рунда за да затвори картата.

Втората карта започна идеално за NRG. Те спряха на няколко пъти опити на Liquid да вземат "Long" и резултатът беше вече 3-0. Въпреки преднината на NRG, Liquid успяха да се върнат и обърнаха нещата в свои ръце през втората част, а резултатът все още беше много близък 10-7. NRG усетиха, че нещата не вървят на добре и точно в този момент Brehze успя да направи огромни щети на отбора на Liquid, със своето USP-S и в последствие NRG дори направиха "retake" и взеха рунда. 

До края на картата Liquid не удържаха на натиска на CeRq и Brehze, а единствената надежда бе след Ace-а, с Deagle на Twistzz, но дори той не беше достатъчен и NRG се поздравиха с титлата и наградния фонд от $10,000.

 

Снимки: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар