NTC финализират списъка с участници на ZOTAC Cup Masters Eu Finals
CS:GO

NTC финализират списъка с участници на ZOTAC Cup Masters Eu Finals

Nao Tem Como са последният потвърден отбор за участие на ZOTAC Cup Master Europe Finals, заедно с българите от Windigo.

Бразилският състав ще вземе четвъртия слот, като ще заменят HellRaisers, които няма да имат възможност да участват, заради проблеми на играчите, с паспортите.

HellRaisers са вторият отбор, който отпада от събитието, след LDLC и тяхното решение да го пропуснат, за да участват на PMU Challenge, в Париж. Французите ще бъдат заменени от Valiance, които завършиха 5-6 на затворената квалификация.

Това ще бъде второто офлайн събитие за Nao Tem Como, които дебютираха на ESL One Belo Horizonte, но бързо бяха елиминирани, още в груповата фаза, след загуби от Mousesports и BIG. Бразилците ще летят обратно към Европа днес, за да се готвят за Americas Minor.

The ZOTAC Cup Masters Europe FInals ще се проведе от 22-24 юни, в Samsung Arena, Milan. Осем отбора ще се борят за част от наградния фонд - $20,000 и място на основното ZOTAC Cup Masters събитие, в Хонг Конг, където наградния фонд набъбва до $300,000.

Отдолу може да видите участниците на турнира:

Poland Kinguin
Serbia Valiance
Bulgaria Windigo
Poland x-kom

Kazakhstan Gambit
Europe Imperial
Russia Winstrike
Brazil Não Tem Como

Ние пожелаваме успех на българите, като непременно ще сме на тяхна страна, дори и само пред малките за някои, а за други големи екрани.

 

Източник: HLTV

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар