ОФИЦИАЛНО: Boombl4 е част от Na`Vi
CS:GO

ОФИЦИАЛНО: Boombl4 е част от Na`Vi

Natus Vincere обявиха официално пристигането на Kirill "Boombl4" Mikhailov в отбора.

Руснакът се присъединява към отбора на Na`Vi, като на негово място в Winstrike отива Ioann "Edward" Sukhariev, но той ще бъде под наем в отбора. Това ще бъде първото ново попълнение на Na`Vi след цели 18 месеца, след като последно взеха Denis "electronic" Sharipov от FlipSid3 през ноември 2017.


Na`Vi си подсигуриха услугите на Boombl4 и вече са с повече руснаци в отбора, отколкото украинци

Boombl4 стъпи здраво на CS:GO сцената през 2017, когато подписа с EPG, а в този период от време той не беше познат в средите. Основната част от състава се присъедини към Quantum Bellator Fire, които направиха фурор в началото на 2018, след като стигнаха до плейофите на ELEAGUE Major Boston, идващи от CIS Minor-а.

"Благодарен съм на Natus Vincere и на играчите за тази възможност" каза Boombl4 на сайта на Na`Vi.

"Ще дам всичко от себе си във всяка игра, всеки турнир, независимо от всичко. Има много работа за вършене, благодаря на феновете за подкрепата.

"Няма да говоря смело, свикнал съм да оставям делата да говорят, не думите".

Надеждите на Na`Vi ще бъдат свързани с това да вдъхнат малко свежест в отбора, след като те спечелиха само една титла през 2019 година - StarSeries i-League Season 7. След това събитие, Na`Vi завършиха на 5-то и 4-то място на BLAST Pro Series събитията в Маями и Мадрид, а черешката на тортата беше миналата седмица, когато украинците не успяха да се класират за финалите на ESL Pro League Season 9, след като загубиха от North и Heroic във втората групова фаза.

Edward е част от състава на Na`Vi още от самото му създаване през 2009 и е най-дълго задържалият се член на отбора, преди тази смяна. След почти 10 години, които бяха прекъснати през 2013, когато той игра за Astana Dragons, той помогна на отбора да станат огромна сила на 1.6 през 2010 и 2011, а след това стигнаха до доста титли в CS:GO, а самият той стигна до топ 20 на играчите за годината в три различни години - 2010, 2011 и 2013.

Новият състав на Na`Vi има цял месец да се подготви за следващото LAN събитие, което е ESL One Cologne, като те ще трябва да защитават титлата си от предишното издание.

След идването на Boombl4, Na`Vi изглеждат по следния начин:

Ukraine Danylo "Zeus" Teslenko
Russia Egor "flamie" Vasilyev
Ukraine Aleksandr "s1mple" Kostyliev
Russia Denis "electronic" Sharipov
Russia Kirill "Boombl4" Mikhailov

Ukraine Mikhaylo "Kane" Blagin (треньор)

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар