Официално: cajunb подписа с Cloud9
CS:GO

Официално: cajunb подписа с Cloud9

Северноамериканската организация подписа с Rene "cajunb" Borg, който ще направи първата си поява на BLAST Pro Series Miami.

Информацията вече е официална, след като само се говореше, че датчанинът ще пристигне на американска земя, сега вече знаем, че със сигурност ще го видим на BALST Pro Series Miami.

Колегите от Dexerto бяха споменали, че се водят преговори между двете страни, след като cajunb беше премахнат от основния състав на OpTic, в края на март.


cajunb е вече официално играч на Cloud9

cajunb ще заеме мястото на Fabien "kioShiMa" Fiey, който напусна отбора в понеделник, което направи така, че отборът загуби мажоритарната част от отбора, който се състезава на IEM Katowice Major и завършиха на 9-11 място.

"Когато се присъединиш към организация, като Cloud9, винаги ще има много натиск и очаквания. Ще направя всичко по силите ми, заедно с моите съотборници, за да успеем и да накараме нашите фенове да се гордеят с нас." - каза cajunb на сайта на Cloud9.

"Щастлив съм затова, че ветеран, като cajunb ще се присъедини към Cloud9. Вярвам, че той може да научи по-младите ни играчи на нещо, заради опита, който има в Counter-Strike." - думите на Jonathan Tran, генерален мениджър на CS:GO дивизията на Cloud9.

Рядко се вижда толкова богата еспорт кариера, като тази на cajunb, така че наистина сме много щастливи от това, че ще работим с него.  "Добре дошъл в Cloud9, cajunb!" - Jack Etienne, собственик и CEO на Cloud9.

Новият състав на Cloud9 ще направи дебюта си на BLAST Pro Series Miami, събитие, което ще се проведе на 12-13 април, с 250 хил. долара награден фонд.

Съставът на Cloud9 изглежда по следния начин, след промените:

United States Timothy "autimatic" Ta
United States William "RUSH" Wierzba
Sweden Maikil "Golden" Selim
Denmark René "cajunb" Borg
United States Daniel "vice" Kim (изпитателен период)

United States Ronald "Rambo" Kim (треньор)

Вие какво мислите за новия отбор на Cloud9? Завръщането на Golden, появата на cajunb и vice, нов треньор, в лицето на Ronald "Rambo" Kim. Много питанки и все още никакви отговори. Със сигурност ще получим част от тях на BLAST Pro Series Miami.

А дотогава, както винаги - Have Fun!

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар