Официално: SPELLAN ще играе в EPSILON
CS:GO

Официално: SPELLAN ще играе в EPSILON

Българинът - Теодор "SPELLAN" Николов, както и Nils "k1to" Gruhne и Helvijs "broky" Saukants са новите три попълнения на EPSILON, след напускането на frei, djL и blameF.

Българският играч започва активна игра, след като беше на резервната скамейка на Windigo доста дълго време. Преди това с тях игра на много турнири, като едни от най-големите са Europe Minor, който водеше до ELEAGUE Major Boston, освен това Copenhagen Games 2018 и ESEA MDL Season 27 Global Challenge.


SPELLAN най-после се завръща в игра, след като договора му с Windigo изтече

SPELLAN беше капитан на Windigo през периода си там, както и в предишния си отбор - Outlaws. Там играеше заедно с Цветелин "CeRq" Димитров, с когото успяха да спечелят ESL Southeast Europe Championship през 2016 както и други турнири, но най-важното е, че успяха да стигнат до топ 30 на световната ранглиста.


Outlaws - шампиони на ESL Southeast Europe Championship през 2016

През 2017, отборът на Outlaws повтори успеха си и спечели и изданието на ESL SEEC за 2017, като финалите бяха в София. Те се наложиха над отбора на Binary Dragons (сегашните Valiance) с 2-0 карти.


Защитата на титлата е факт през 2017, в Интер Експо Център, София, България

Преминаваме към k1to, който е по-известен с престоя си в ALTERNATE aTTaX миналата година, през която те стигнаха до второ място на Good Game League, Cross Border Esport и ESL Meisterschaft Winter Finals. Общо взето... това е.

Broky е 17-годишен латвиец и е доста неизвестен извън региона си, но пък има внушителния 1.33 LAN рейтинг и впечатли хората на няколко турнира с отбора на Wolsung.

Epsilon направиха дебюта с новия състав във вторник, когато загубиха от AGO за LOOT.BET HotShot Series. Отборът в момента играе за оцеляване на турнира за 15 хил. долара срещу HAVU, а победителят ще се класира за решаващия мач за излизане от груповата фаза.

След промените, съставът на Epsilon ще изглежда така:

United Kingdom Kia "Surreal" Man
Netherlands Joey "CRUC1AL" Steusel
Bulgaria Теодор "SPELLAN" Николов
Germany Nils "k1to" Gruhne
Latvia Helvijs "broky" Saukants

Очакваме с нетърпение SPELLAN и компания да започнат да катерят световната класация и естествено пожелаваме само успехи!

Good Luck and Have Fun!

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар