Официално: StarLadder ще са домакин на следващия CS:GO Major в Берлин
CS:GO

Официално: StarLadder ще са домакин на следващия CS:GO Major в Берлин

От StarLadder потвърдиха, че ще бъдат домакини на втория Major за 2019 година в Берлин, Германия.

15-ят Major в историята на CS:GO ще се състои изцяло в Берлин, а кулминацията ще бъде в иконичната Mercedes-Benz Arena, дом на финалите на League of Legends World Championship 2015 и миналогодишното издание на PUBG Global Invitational.

Minor-ите ще се състоят през втората половина на юли месец, докато Major-ът ще започне на 20 август, веднага след почивката за играчите. Относно графика, няма да има промени спрямо този на FACEIT Major, който започна на 5 септември, като тогава събитието беше 2-то голямо такова, след почивката за играчите, след DreamHack Masters Stockholm.


The StarLadder Major е официално обявен

Новината отбелязва завръщането на CS:GO Major в Германия, където три такива събития се състояха в периода от 2014 до 2016, всичките в Кьолн(Cologne).

Най-значимото нещо тук е, че StarLadder за първи път спечелиха правото да бъдат домакини на Major, като това е един от най-амбициозните проекти в историята на киевската компания, която е замесена в Counter-Strike средите от 2012 година.

"Компанията ни беше създадена заради Counter-Strike" - каза Alexander Chegrinez, ръководител на бизнес и развитие в StarLadder.

"Нашият първи турнир преди много години се проведе по дисциплината CS. Тази игра все още остава основна част от нас и това, което сме, ние израснахме с нея и няма как да бъдем по-развълнувани."

За нас е чест да бъдем домакини на 15-то юбилейно издание на CS:GO Major, на толкова зашеметяващо място и за толкова невероятното общество! Ще направим всичко възможно да впечатлим феновете и да изнесем един запомнящ се Major!"

 StarLadder все още не са обявили къде ще се проведат офлайн фазите, които ще водят до Champions фазата, но най-вероятно те ще бъдат играни в Berlin studio, което се очаква компанията да отвори за идващата лига PUBG Europe League (PEL).

Отдолу може да намерите графика за офлайн фазите на StarLadder Major:

17-21 юли – Europe & Americas Minors
24-28 юли – CIS & Asia Minors
29 юли – Minor Play-in
20-25 август – Challengers Stage
27 август - 1 септември – Legends Stage
5-8 септември – Champions Stage

Детайли за процеса на квалифициране за Major-а ще бъдат обявени по-късно, а билетите ще бъдат пуснати в продажба през април, обявиха от StarLadder.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар