Отборите за Europe Minor са ясни
CS:GO

Отборите за Europe Minor са ясни

След победите на Vitality и Valiance над Kinguin и Fragsters, отборите за Europe Minor в Катовице са ясни.

Първата карта от срещата между Vitality и Kinguin започна на Overpass - картата избор на французите.

Първите рундове бяха сравнително лесни за французите, а на рунда с пушките Mathieu "ZywOo" Herbaut направи четворно убийство, за да подсигури рунда за отбора на Vitality.

Чак при резултат 0-7 Kinguin започна да се защитава по-умело, но Vitality продължи да води срещата и спечели с 16-5, а ZywOo завърши картата с 28 фрага.

Следващата карта беше Nuke, където Vitality отново започна добре с резултат 3-0 след две спечелени 1v2 ситуации от Dan "apEX" Madesclaire, едната в рунда с пистолетите и една в рунда с пушки.

Kinguin отговори подобаващо и загуби само три рунда до края на първата част, като резултатът стана 9-6 в полза на Kinguin.


Шампионите от DreamHack Atlanta ще играят на Europe Minor

През втората част Vitality стигна до равенството 10-10, но Kinguin отново успя да спечели няколко рунда след това. Два рунда по-късно ZywOo спечели 1v3 ситуация и отново изравни нещата, но опитите на Vitality не се отплатиха и отборът загуби с 16-14 от момчетата на Wiktor "TaZ" Wojtas.

Решаващата карта беше Mirage, а момчетата от Kinguin поведоха с 5-1 като терористи. Отново 1v3 ситуация беше спечелена, този път от Cedric "RpK" Guipouy, и след това няколко фрага от ZywOo позволиха на Vitality да стигне до осмия рунд.

Въпреки връщането на дефицита от рундове, Kinguin не успя да направи кой знае какво и картата завърши при резултат 16-12 за Vitality, което класира отбора за Europe Minor.

 2 - 1 

16 Overpass 5
14 Nuke 16
16 Mirage 12

От другата страна играха Valiance и Fragsters, които победиха MIKSTURA (отборът на byali) в предишната фаза на квалификацията.

Mirage беше първата карта, избрана от Valiance, а Rokas "EspiranTo" Milasauskas и компания спечелиха рунда с пистолетите като терористи, както и anti-eco рунда след това. Въпреки това датчаните спечелиха шест поредни рунда, но от Valiance успяха да спечелят първата част с малка разлика - 8-7.

Fragsters започна втората част много добре, след като взе четири рунда за резултат 11-8, но Valiance вдигна нивото и в последствие спечели картата с 16-12.

След загубата на първите два рунда на Nuke, Fragsters обърна нещата в своя полза, но щастието продължи много кратко, защото Valiance успя да спечели първата част с 10-5. Nemanja "huNter" Kovac и Nemanja "nexa" Isakovic водеха отбора с по 22 фрага и не дадоха шанс на Fragsters да ги спре.

В крайна сметка Valiance се добра до Europe Minor с резултат 16-8 и победа в сериите с 2-0.

 2 - 0 

16 Mirage 12
16 Nuke 8

Europe Minor дава квота за IEM Katowice Major и ще се проведе от 16-20 януари, като всички отбори участници са следните:

Europe mousesports
Bulgaria Windigo
Turkey ex-Space Soldiers
Serbia Valiance

Denmark North
Denmark OpTic
Finland ENCE
France Vitality

Впечатление ни прави това, че българите от Windigo се класираха, така че можем да им пожелаем успех!

 

Източник: HLTV

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
Краят на Virtus.pro?
CS:GO
MIBR взимат TACO и ZEWS в замяна на Stewie2K

Няма коментари

Напиши коментар