Първите мачове за IEM Katowice New Challengers фазата са ясни
CS:GO

Първите мачове за IEM Katowice New Challengers фазата са ясни

Използвайки новия метод за сийдване, 16-те отбора разбраха срещу кого ще играят.

През януари, ESL обявиха новия формат на Major-а, като най-голямата промяна е, че сийдингът ще бъде решен от отборите. Методът беше представен първо на IEM Chicago, като бяха добавени още няколко неща преди началото на Major-а.


fnatic са най-високопоставеният отбор в New Challengers фазата

Накратко, всеки отбор който участва на New Challengers фазата трябваше да оцени останалите 15 отбора и резултатите бяха комбинирани от ESL за да се получи 1-16 ранг система и така да се изясни сийда на отборите.

Резултатите от "Player-Selected Seeding" може да видите тук:

1. Sweden fnatic
2. United States NRG
3. United States Cloud9
4. Sweden NiP
5. Finland ENCE
6. France Vitality
7. France G2
8. Kazakhstan AVANGAR
9. Australia Renegades
10. Russia Vega Squadron
11. China TYLOO
12. Russia Spirit
13. Brazil FURIA
14. Australia Grayhound
15. Russia Winstrike
16. China ViCi

New Challengers фазата на IEM Katowice Major ще бъде във формат swiss, но ще има ELO рейтинг система, която ще замести Buchholz, която беше използвана на FACEIT London Major. Стартовото ELO ще бъде според сийдинга на отборите и след всяка среща то ще се променя, според това дали отборите печелят или губят. ELO-то на отборите ще бъде използвано след като бъдат изиграни първите мачове от груповата фаза.

Сийдингът е ясен, а сега може да видите и първите мачове:

Sweden fnatic vs. China ViCi
United States NRG vs. Russia Winstrike
United States Cloud9 vs. Australia Grayhound
Sweden NiP vs. Brazil FURIA
Finland ENCE vs. Russia Spirit
France Vitality vs. China TYLOO
France G2 vs. Russia Vega Squadron
Kazakhstan AVANGAR vs. Australia Renegades

IEM Katowice Major ще включи повече Bo3 мачове в груповата фаза, за разлика от предишни Major-и. Елиминационните мачове и мачовете след 1-я рунд ще бъдат играни във формат Bo3. За да се справят с тежкия график, първите два дни от New Challengers и New Legends фазите ще бъдат пускани на два отделни стрийма, които ще работят по едно и също време.

 

Не забравяйте, че подбрани срещи ще бъдат излъчвани ексклузивно по HaveFun TV, с коментар на български език. Естествено, ще се опитаме да проследим абсолютно всички срещи на Цветелин "CeRq" Димитров по пътя му към основната фаза на първия Major турнир за 2019.

 

Източник: HLTV

  • Mega_Tron
    Mega_Tron
    Така, като ги гледам са само 1-чки, само на Ренегейтс давам 2-ка, защото тези са много лоши, а логото им е едно от най-добрите в играта! :) G2 може да фейлнат, но от БонжурИ може да се види всичко! :)
показване на 1 от 1 Коментар