Първите поканени отбори за BLAST Pro Series Sao Paulo
CS:GO

Първите поканени отбори за BLAST Pro Series Sao Paulo

Astralis и MIBR са първите два поканени отбора за BLAST Pro Series Sao Paulo.

Gabriel "FalleN" Toledo и компания са първият отбор поканен за турнира с награден фонд от 250 хил. долара.

Новината дойде през декември месец, а вече факт и изцяло бразилския състав на MIBR, след като Jake "Stewie2K" Yip отиде в Liquid, като на негово място се завърна Epitacio "TACO" de Melo.


Първата спирка на BLAST Pro Series за 2019 ще бъде Sao Paulo

Турнирът в Бразилия ще продължи от 22-23 март, като това ще бъде първата спирка на BLAST от общо осем планирани за 2019. Още две събития са разкрити до момента -Маями (12-13 април) и Мадрид (10-11 май).

В Сао Пауло ще бъде петият път, в който MIBR е поканен на събития от този организатор и по-специално пети път на основния състав на бразилците.


Вторият отбор, който беше разкрит е Astralis. Новината идва директно от тяхната компания майка - RFRSH Entertainment.

Astralis са шампионите и на FACEIT Major 2018, като тепърва предстои и IEM Katowice Major, а това би било една страхотна подготовка, но също толкова и изморителна. 2018 беше годината на датчаните, като те направиха невъзможното и спечелиха над 10 големи турнира за цялата година.

Няма как да не споменем и спечелването на Intel Grand Slam, което им донесе и още 1 мил. долара, който беше и един от незабравимите моменти за годината, след спечването на ESL Pro League Season 8.


Златните кюлчета от Intel Grand Slam, след като Astralis спечелиха ESL Pro League S8

Astralis ще започнат BLAST Pro сериите за годината с турнира в Сао Пауло, като те са действащият шампион в момента, след спечелването на BLAST Pro Series 2018, в Лисабон.

Естествено е, че тяхните очаквания са още една титла, която да добавят към вече голямата витрина, с която разполагат.


Astralis вдигат трофея на BLAST Pro Series Lisbon

Ще има още четири поканени отбора за турнира в Бразилия, а само до момента двете имена които бяха поканени звучат зловещо. Очакваме поканите на някои от тези отбори - Liquid, FaZe, Natus Vincere, mousesports, а защо да не дадат шанс и на някой друг бразилски състав, като Luminosity?

Предстои да разберем! А до тогава, както винаги - Have Fun!

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар