Първите срещи на ELEAGUE CS:GO Invitational са ясни
CS:GO

Първите срещи на ELEAGUE CS:GO Invitational са ясни

Организаторите разкриха първите срещи за ELEAGUE CS:GO Invitational, който започва след два дни.

ELEAGUE обявиха първия рунд от мачове за идващия след два дни Invitational турнир. Събитието е насрочено да продължи от 25-27 януари в ELEAGUE Studios, Атланта, Джорджия.

Турнирът, който е съставен от само четири отбора ще има 150 000 долара награден фонд и ще бъде във формат best-of-three, с двойна елиминация.

Три от общо четири отбора участваха наскоро в iBUYPOWER Masters IV, събитие, което определено не беше добър старт на 2019 за iBP.

Отборите, които ще заемат участие в турнира са ни добре познати:

Europe FaZe
Germany BIG
United States Cloud9
North America compLexity

FaZe, Cloud9 и compLexity бяха елиминирани преди полуфиналите на iBUYPOWER Masters 2019. FaZe загубиха от Ghost Gaming на два пъти, докато Cloud9 спечелиха срещу fnatic, но след това загубиха срещу Astralis и след това направиха още една загуба срещу fnatic в решаващия мач за класиране.

compLexity загубиха от Astralis, а след това не успяха да се справят с fnatic, като загубиха с 16-14 и си тръгнаха от събитието с резултат 0-2.

Първите мачове за ELEAGUE CS:GO Invitational ще бъдат как следва:

Europe FaZe vs. United States Cloud9
Germany BIG vs. North America compLexity

Cloud9 ще използва най-новото си попълнение - Jordan "Zellsis" Montemurro, заедно с Ron "Rambo "Kim, който ще бъде треньор на състава. FaZe ще играят с новия си пети играч - Dauren "AdreN" Kystaubayev и новия си треньор Janko "YNk" Paunovic.

BIG идват също с ново попълнение - Ismailcan "XANTARES" Dortkardes, докато compLexity ще играят с Ricardo "Rickeh" Mulholland и ще продължат да играят с Jordan "n0thing" Gilbert.

Четирите нови отбора ще се срещнат едни срещу други, а мачовете ще бъдат предавани пряко по Twitch за всички, които няма да успеят да стигнат до ELEAGUE Studios.

Това е пробен турнир за ELEAGUE, които искали да тестват нови неща, но какво точно имат предвид - формат или нещо свързано с продукцията, не се знае.

Въпреки всичко, ние отново ще се забавляваме, а и ще видим още екшън с новите състави на едни от най-добрите отбори в света. 

 

Източник: VPEsports

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар