pashaBiceps и NEO планират завръщане
CS:GO

pashaBiceps и NEO планират завръщане

pashaBiceps и NEO са в преговори с Codewise Unicorns, като има възможност да се завърнат в игра.

Jaroslaw "pashaBiceps" Jarzabkowski и Filip "NEO" Kubski са в преговори с Codewise Unicords и има възможност отново да бъдат в един отбор.

И 2-мата бяха отстранени от Virtus.pro през декември и станаха свободни агенти, през февруари. Оттогава NEO прекара малко време в Heroic, докато pashaBiceps не е играл дори един официален мач, но пък стриймва в Twitch и се радва на огромен интерес от зрителите.

През времето си във Virtus.pro, повече от пет години в организацията, pashaBiceps спечели 11 международни събития, включително един Major - EMS One Katowice 2014. Той също така спечели три MVP медала, включително на споменатия Major и на два пъти беше включен в най-добрите 20 играчи за годината, като през 2014 беше на 3-то място.

Нека не забравяме какво каза pasha в изявление - че ще се "завърне като Терминатор" след кратка пауза, докато мениджърът на Virtus.pro похвали pashaBiceps и каза, че той има основни заслуги в успеха на организацията.

След като изпаднаха от FACEIT London Major, съставът завърши на 5-то място на BLAST Pro Series: Istanbul, не стигна до финалите на EPICENTER 2018 и дори не се класира за следващия сезон на ESL Pro League. Това доведе до смяната в отбора на Virtus.pro, но след няколко месеца почивка, защо пък да не видим легендите в нов отбор?


Поляците са на път да се завърнат, но дали това ще стане факт, предстои да разберем

Според Cybersport.pl, Robert Gryn, който е мултимилионер и собственик на Codewise Unicorns е разкрил, чрез видео, че са в преговори с двете полски легенди на Counter-Strike.

"Знаете ли, че имаме свой Codewise Unicorns отбор? Може да проверите Codewise Unicorns! В момента сме в преговори с NEO и pasha, за да сформираме нов отбор. Предполагам познавате NEO и pasha, нали? Брат ми се занимава с отбора." - каза Robert Gryn във видео, според Cybersport.pl

Gryn, който е на 73-то място в класацията за най-богатите мъже на Forbs в Полша, създаде Codewise Unicorns през 2017. Сегашният отбор на организацията играе в ESEA Advanced и игра на LanTrek в Тампере, Финландия, където завършиха на 3-4 място.

А докато получим още детайли по преговорите, както винаги - Have Fun!

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар